Mainos

Lenovon erikoinen Yoga Book sai halvemman sisarmallin - tällainen on Yoga A12

Yksi vuoden 2016 mielenkiintoisimpia uutuuksia kannettavien tietokoneiden rintamalla oli Lenovon Yoga Book, jossa perinteinen näppäimistö korvattiin kosketuslevyllä.

Nyt Lenovo on esitellyt uuden edullisemman Yoga A12:n, jossa myös on erikoinen näppäimistöksi tarvittaessa muuntuva Halo Keyboard -kosketuslevy. Tasapintainen, kosketusherkkä näppäimistö tarjoaa värinävasteen painalluksiin. Lenovon mukaan näppäimistöä on parannettu ja ohennettu sen ensimmäisestä versiosta.

Uusi Yoga A12 tulee vain Android-käyttöjärjestelmällä, kun alkuperäinen Yoga Book on ollut saatavilla myös Windowsilla. Yhdysvalloissa Yoga A12:n hinnaksi tulee 299 dollaria verrattuna Yoga Bookin 549 dollarin lähtöhintaan. Euromääräistä hintaa ei ole vielä tiedossa.

Yoga A12:n magnesiumia ja alumiinia yhdistävät kuoret sisältävät ohuimmillaan 5,4 millimetriä paksussa ja yhden kilogramman painavassa kokonaisuudessa 12,2 tuuman HD-näytön, Intelin Atom x5 -suorittimen, 2 gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä stereokaiuttimet Dolby Atmos -tilaäänituella. Akunkestoksi Yoga A12:lle luvataan 13 tuntia.

Näyttö kääntyy Yoga A12:ssakin 360 astetta, joten laitetta voidaan käyttää useassa eri muodossa.

Värivaihtoehtoja Lenovon uutuudella on kaksi, tumma Gunmetal Grey sekä ruusukulta Rose Gold.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.