Lenovo päivitti ThinkPad X1 -läppärinsä – ThinkPad X1 Yogassa nyt täysalumiinirunko

Lenovo julkisti CES-messuilla uudet ThinkPad X1 -läppärinsä. ThinkPad X1 Carbon -sarja on edennyt jo seitsemänteen sukupolveen, kun taas uusi ThinkPad X1 Yoga edustaa neljättä sukupolvea. X1 Yogan erikoisuus on uusi täysalumiinirunko.

Tuttuun tapaan uutuuksien sisuksista löytyvät Intelin 8. sukupolven suorittimet. Suoritin ja muistivaihtoehdot vaihtelevat paljon eri malleista riippuen. Sekä ThinkPad X1 Carbonissa että X1 Yogassa on uusi 14 tuuman Full HD -näyttö, jonka kirkkaus on parhaimmillaan 400 nitiä. ThinkPad X1 Carboniin on myös mahdollisuus valita Ultra HD -tarkkuudella varustettu näyttö, joka tukee Dolby Visionia.

Molemmissa uusissa ThinkPadeissa on Dolby Atmos -tuella varustettu kaiutinjärjestelmä. Tarjolle tulee myös 4G-mobiiliverkkoyhteyksillä varustettu versio, joka tukee latausnopeuksia jopa gigabittiin asti.

Suomen hinta- tai saatavuustietoja ei ole vielä julkaistu, mutta Yhdysvalloissa laitteet tulevat myyntiin vasta kesäkuussa. ThinkPad X1 Carbonin hinnat alkavat 1 709 dollarista ja X1 Yogan 1 929 dollarista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja