Mainos

Lemmikkitarvikeketjun johtaja yllättyi menestyksestä: Meillä työntekijä pääsee vaikuttamaan

6:24

Lemmikkitarvikeketju Musti ja Mirri voitti ensimmäistä kertaa suurten yritysten sarjan parhaita työpaikkoja kartoittavassa Great Place to Work -tutkimuksessa.

Mustin ja Mirrin ketjujohtaja Juhana Lamberg uumoilee, että ensikertalaisen yrityksen ponkaisu suoraan parhaimpien yritysten kärkeen johtuu avoimesta työkulttuurista.

– Olemme puhuneet  paljon siitä, mitä on hyvä työkulttuuri. Meillä se on avoimuutta, suoruutta, läpinäkyvyyttä, ja paljon sitä viestintää ja kommunikaatiota, Lamberg kertoo.

Lambergin mukaan Mustissa ja Mirrissä on myös panostettu ihmisten kehittämiseen.

– Meillä on esimerkiksi paljon tutkintoon johtavia koulutuksia ja niitä tullaan lisäämään. Ketjun kehittäminenkin on mennyt eteenpäin koulutusten kautta, niissä olevat pääsevät vaikuttamaan asioihin ja työn merkitys lisääntyy, Lamberg hehkuttaa.

Lambergin mukaan Mustin ja Mirrin kasvu on ollut 20 prosentin luokkaa viime tilinpäätöksen mukaan. Myös myymälöitä on tullut lisää. 

– Tällä hetkellä meillä on 111 myymälää ympäri Suomen ja henkilöstömäärä on noin 600. Olemme viime aikoina rekrytoineet lähes 100 ihmistä lisää tiimiimme, Lamberg kertoo.

Hyvää sijoitusta päästään tänään juhlistamaan herkuilla. 

– Myymälöissä niin sanonut mysteerikakut, joiden syytä emme etukäteen kertoneet henkilöstölle. Tulevissa koulutuksissa pitää nostaa myös maljaa, siellä se hyvä yrityksemme yhteishenki tulee parhaiten esille, Lamberg nauraa.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.