Leijoniin tarjolla kovan luokan NHL-nimiä – yksikin näistä olisi jättipotti!

Viikonlopun tulokset jääkiekon NHL:n pudotuspeleistä toivat mielenkiintoisen lisän keskusteluun Leijonien mahdollisista avuista kevään MM-kisoihin.

MAINOS

MM-kisat alusta loppuun vain C Morella

Jääkiekon MM-kisojen kaikki 64 ottelua näet C Moren suoratoistopalvelusta.

Muutaman päivän sisään moni suomalaispelaaja putosi jatkosta ratkaisevien tappioiden myötä. Tuoreimpana kautensa paketoivat Coloradon Mikko Rantanen sekä Philadelphian Valtteri Filppula ja Jori Lehterä.

Perjantaina Mikko Koivun ja Mikael Granlundin edustama Minnesota koki neljännen tappionsa Winnipegille. Myös puolustaja Sami Vatasen pelit New Jerseyn kanssa päättyivät lauantaina, mutta hänen kohdallaan playoffseissa tullut loukkaantuminen pienentää kisamatkan todennäköisyyttä.

Varsinkin Rantanen, Granlund ja Koivu olisivat kovan luokan lisäyksiä toukokuun MM-kisajoukkueeseen. Heidän lisäkseen myös Filppula ja Lehterä toisivat kaivattua leveyttä hyökkäyskalustoon.

Leijonat sai viikonloppuna hyviä uutisia Pohjois-Amerikasta, kun pudotuspeleistä ulos jääneet Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen ilmoittivat saapumisestaan MM-leiriryhmään. Sitä ennen joukkueessa oli vasta muutamia NHL-organisaatioihin kuuluvia pelaajia, jotka olivat kuitenkin pelanneet lähinnä AHL:n farmijoukkueissa.

Kenet nyt vapautuneista pelaajista ottaisit mieluiten MM-kisajoukkueeseen? Äänestä alla.

Lue myös:

    Uusimmat