Leijonien supermies Kaapo Kakko kohtaa ”taisteluparinsa” – Tuomo Ruudulta viiltävä heitto NHL-vertailusta

Suomen ja Yhdysvaltojen maanantain ottelussa katseet kääntyvät erityisesti kahteen nuorukaiseen; Leijonien Kaapo Kakkoon ja USA:n Jack Hughesiin. Tulevan kesän NHL-varaustilaisuuden kovimmat nimet ovat olleet sekä kauden aikana että alkaneissa kisoissa tiukan vertailun kohteena.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Jatkuuko Kaapo Kakko -show?
Yhdysvallat-Suomi 13.5. klo 17.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Kaksikosta Kakko on ollut ainakin tähän mennessä enemmän esillä. 18-vuotias hyökkääjä on takonut kahteen otteluun viisi maalia, kun taas Hughes on vielä kiikaritehoilla (0+0).

Kakko on myös kantanut huomattavan suurta vastuuta Leijonien maalinteko-osastolla. C Moren asiantuntija Tuomo Ruutu ei ole huolissaan siitä, että Leijonat nojaisi liikaa Kakkoon.

– On tullut kaksi voittoa – se on tärkeintä kuitenkin. Toki, itseluottamuksen kannalta on iso juttu, että varsinkin hyökkääville pelaajille tulee maaleja, Ruutu pohtii.

Itse Hughes-Kakko-vertailuun liittyen ex-pelaaja Ruutu ei kiertele sitä, etteivätkö pelaaja tietäisi, ketä he saavat vastaansa kentällä.

– Kyllä pelaajat huomaavat, että ketä siellä on. Ja pitääkin tietää, koska jokainen pelaaja pelaa eri tavalla.

– En usko, että mitenkään tietoisesti lähdetään vertailemaan pelin aikana. Sitä menee pelaamaan ja varsinkin Kakko tässä vaiheessa… tarvitseeko hänen edes hirveästi miettiä? Ruutu sivaltaa, viitaten Kakon huimaan turnauksen alkuun.

– Ei hän tällä hetkellä mieti varmasti hirveästi mitään – ei tuolla muuten olisi viittä maalia sarakkeessa, Ruutu tuumaa.

Leijonien ja Yhdysvaltojen kohtaaminen käynnistyy Suomen aikaan kello 17.15. 

Lue myös:

    Uusimmat