Olli Jokinen varma Kaapo Kakon NHL-varausnumerosta – "Luulen, että New Jersey Devils on päättänyt"

Nuori leijonatähti Kaapo Kakko taistelee tulevana kesänä NHL:n ykkösvarauksen paikasta yhdysvaltalaisen Jack Hughesin kanssa. C Moren asiantuntija Olli Jokinen uskoo ensimmäisenä varaavan New Jersey Devilsin tehneen jo päätöksen.

Jokinen kertoo NHL-seurojen aloittavan pelaajien seuraamisen näiden ollessa 15-16 vuoden iässä. Kakon ja Hughesin osalta Jokinen ei usko yksittäisen turnauksen arvon nousevan pidemmän ajanjakson seurannan ohi.

– Tällä hetkellä uskon, että mitä tahansa Kaapo Kakko näissä kisoissa tekee, hänet tullaan varaamaan toisena. Luulen, että New Jersey Devils on päättänyt varata Jack Hughesin ensimmäisenä.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Yhdysvallat-Suomi maanantaina 13.5. klo 17.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Jokinen vertasi Kakkoa myös 18-vuotiaaseen Olli Jokiseen.

– En ollut lähellekään niin valmis kuin Kakko. Nykypäivänä nuorilla on paljon enemmän tietoa ja taitoa takana, kuinka treenata, kuinka puhua medialle. Kyllä Kakko on paljon valmiimpi kuin itse olin, Jokinen arvioi.

Karri Kivi kertoo myös, kuka on ollut hänen uransa mieleenpainuvin pelaaja.

Veli-Matti Savinainen. Pitkä yhteinen taival. Mahtava persoona. Paljon tapahtunut jäällä ja sen ulkopuolella. Kerroin hänelle myöhemmin, että luin kopin ilmapiirin aina Savinaisen kasvoilta, Kivi sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat