Kaapo Kakkoa vastaan NHL:n ykkösvarauksesta taisteleva Jack Hughes latasi itsevarman kommentin – ”Vankistin asemani draftiin”

Suomen ja Yhdysvaltojen välinen MM-ottelu on myös Kaapo Kakon ja Jack Hughesin välinen otatus, mikä kiinnostaa äärimmäisen paljon.

Tilanne on sama kuin kolme vuotta sitten, kun Patrik Laine ja Auston Matthews kohtasivat. Hughes ja Kakko varataan kesällä NHL:ään kaiken järjen mukaan numeroilla yksi ja kaksi. Hughes on ollut arvioissa koko kauden Kakon edellä, mutta Kakko ratkaisi vuoden alussa Suomelle nuorten maailmanmestaruuden Hughesin nenän edestä ja MM-kisoissa suomalainen on ollut täysin pitelemätön.

– Tässä turnauksessa ei ole kyse NHL:n varaustilaisuudesta, nyt on kyse siitä, että pelaan miesten seurassa ja ammattilaisten kanssa kaksi viikkoa, Hughes sanoi vertailuista Kakkoon.

– Peli ei ole minä vastaan Kakko, vaan Yhdysvallat vastaan Suomi.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Jatkuuko Kaapo Kakko -show?
Yhdysvallat-Suomi 13.5. klo 17.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!​​​​​​​

Hughes on pelannut Kakon tavoin kaksi MM-ottelua, mutta ei ole saanut vielä pistetiliään auki. Kakko upotti ensin kahdella maalilla Kanadan ja sitten hattutempulla Slovakian. Hughes painottaa sitä, että Yhdysvalloilla on kisoissa paras nippu vuosiin, ja hänellä on mahdollisuus saada oppia, jota ei muualta ole saatavissa.

Hughes on pelannut urallaan Kanadan juniorisarjoissa ja edelliset kaksi kautta hän on kuulunut Yhdysvaltojen maajoukkueen omaan kehitysohjelmaan. Hänellä on menossa kauden kolmannet MM-kisat, kun alla ovat jo alle 20- ja alle 18-vuotiaiden kisat. Viimeksi mainituissa hän hurjasteli seitsemään peliin peräti 20 pistettä.

New Jersey Devils varaa ensimmäisenä kesän varaustilaisuudessa ja Hughes on itsevarma omasta asemastaan.

– Minä uskon, että vankistin minun asemani draftissa 18-vuotiaiden kisoissa. Mutta kuten sanoin, näissä kisoissa ei ole kyse siitä.

Suomi ja Yhdysvallat kohtaa tänään kello 17.15 alkavassa ottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat