Leijonat-tähden äiti huolestui – jo poistettu video paljasti pelaajan karanteenikyydin: "Mitä tapahtuu?"

Leijonien maalivahti eristykseen, Naisleijonille jälleen tappio – katso huomisen suomalaiset Pekingin olympialaisissa 1:28
Leijonien maalivahti eristykseen, Naisleijonille taas tappio – tällainen on tiistai Pekingin olympialaisissa!

Leijonien maalivahdin Jussi Olkinuoran Hilkka-äiti kyseli sosiaalisessa mediassa lisätietoja, kun A-maajoukkue julkaisi maanantai-iltana videon Olkinuorasta ambulanssissa matkalla koronakaranteeniin. 

Ratkaisu liittyy koronatestien CT-arvoihin, jotka olivat pudonneet Olkinuoralla ja Hietasella alle vaaditun rajan. 

Leijonat paljasti Olkinuoran kohtalon videolla sosiaalisen median tilillään jo ennen Suomen olympiakomitean virallista tiedotetta. Tämä herätti huolta Hilkka Olkinuorassa. 

– Mitä tapahtuu? Kysyy Twitter. Samaa kysymme mekin, Leijonat-vahdin äiti kirjoitti poikansa ambulanssikyydistä julkaistun kuvakaappauksen kera. 

– Olimmekin kyllä asennoituneet juhlimaan sitä, että mies on pelijäillä vasta kun näemme, että mies on pelijäillä, Hilkka Olkinuora jatkoi julkaisun kommenteissa. 

Leijonat poisti videon myöhemmin. Koronakaranteenista MTV Urheilun tavoittama tiedottaja Hietanen selvitti tämän ratkaisun taustoja

– Se poistettiin, koska se oli aika rajamailla Kansainvälisen olympiakomitean  asettamien kisa-alueella kuvattavaan ja julkaistavaan videomateriaalin liittyvien sääntöjen kanssa, Hietanen sanoi.

Leijonat aloittaa olympiaturnauksen ottelulla Slovakiaa vastaan torstaina Suomen aikaa kello 10.40. Koko olympiaohjelman ja suomalaisurheilijat näet tästä linkistä.    

Lue myös:

    Uusimmat