Viiltävä huomio läksytyksestä Jesse Puljujärvelle: Jukka Jalonen "paljasti itsensä"

Leijonaraati iski kiinni Suomi–Tanska-ottelun hylättyihin maaleihin – Jalonen "paljasti itsensä" Puljujärvi-kritiikissään 1:55
Leijonaraati iski kiinni Suomi–Tanska-ottelun hylättyihin maaleihin – Jalonen "paljasti itsensä" Puljujärvi-kritiikissään

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen antoi kovaan ääneen sapiskaa Jesse Puljujärvelle Tanska-ottelun aikana Suomen vaihtopenkillä. Hyökkääjältä oli unohtunut sääntöpykälä, jonka mukaan kypärän menettämisen jälkeen jäältä on syytä poistua pikaisesti.

Jesse Puljujärvelle sattui Tanska-pelin tuoksinassa unohdus, kun hän menetti hetkellisesti kypäränsä. Laituri nappasi potan nopeasti takaisin päähänsä ja jatkoi kurvailua vielä tovin kaukalossa. Vaihtopenkillä häntä odotti vihainen Jukka Jalonen.

Jalonen antoi Puljujärvelle täyslaidallisen siitä, että jäältä pitää poistua välittömästi kypärän putoamisen jälkeen ilman poikkeuksia. Tällä kertaa Leijonat kuitenkin selvisi tapahtuneesta ilman kahden minuutin rangaistusta, jonka tilanteesta olisi kiistatta voinut viheltää.

Video Puljujärven toimista ja Jalosen antamasta läksytyksestä alla. 

Kuvaa penkiltä: Jukka Jalosella tulinen sananvaihto Jesse Puljujärven kanssa 0:52
Kuvaa penkiltä: Jukka Jalosella tulinen sananvaihto Jesse Puljujärven kanssa

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen teki merkitsevän huomion Jalosen paljon puhuttaneesta purkauksesta.

– Se paljasti Jukan. Ehkä vähän tarpeettomasti antoi nuhtelut, koska maito oli jo kaatunut. Hän olisi voinut mennä Jesselle näin, että "muista, muista tämä juttu", Sihvonen sanoi korostetun rauhallisesti MTV:n Leijonaraadissa.

Katso Sihvosen ja asiantuntijakollega Ari Vallinin huomiot Jalosen purkauksesta ja Tanska-ottelun hylätyistä maaleista artikkelin pääkuvan videolta!

Sihvonen kuten Leijonaraatia vetänyt Mika Saukkonen oli kiinnittänyt huomiota Tanska-ottelussa siihen, miten sekä Jalonen että apuvalmentaja Mikko Manner esiintyivät muuten penkin takana korostetun rauhallisesti – ikään kuin viestiäkseen pelaajille, että paniikkiin ei ole syytä.

Purkauksesta päätellen kuitenkin myös kaiken kokeneen Leijonakuninkaan pinnan alla kupli.

Suomi pelasi Tanska-ottelussa tunnetusti lähes pakkovoiton edessä, mikä näkyi pelaajien otteissa hermostuneisuutena. Sihvosen ja asiantuntija Ari Vallinin yhteneväinen näkemys hermoilusta oli, että se kehti juutteja vastaan vähintään kahden ensimmäisen erän ajan. Kenties vasta kolmannen erän alussa syntynyt Hannes Björnisen avausmaali vapautti tunnelmaa Leijonat-miehistössä.

Katso tiistaiaamun Leijonaraati kokonaisuudessaan alta.

Leijonaraati: Painavia huomioita Leijonien vaihtoaitiosta painepelissä – nämä asiat valokeilassa illan Sveitsi-taistossa 11:02
Leijonaraati: Painavia huomioita Leijonien vaihtoaitiosta painepelissä – nämä asiat valokeilassa illan Sveitsi-taistossa.

Lue myös:

    Uusimmat