Leijonapuolustaja aikoo ottaa yhtä lauantain vastustajista "ekstrakovaa" – "Istuimme vierekkäin pukukopissa"

Suomi kohtaa MM-kisojen toisessa ottelussa lauantai-iltana Slovakian. Puolustaja Atte Ohtamaa odottaa erinomaista tunnelmaa kisaisännän edessä.

– Slovakiakin voitti ensimmäisen pelin ja tänään on lauantai, joten varmaan ihan mieletön meininki on illalla hallissa. Mikäs sen hienompaa kuin päästä heti kisojen alussa pelaamaan kotijoukkuetta vastaan, Ohtamaa povaa.

Illan vastustajan riveistä löytyy myös Ohtamaalle eräs varsin tuttu pelaaja. Slovakkihyökkääjä Michal Kristof istui päättyneellä Liiga-kaudella Kärppien pukukopissa Ohtamaan vieressä. Kaksikko ehti vaihtamaan ajatuksia lauantain aamujäiden yhteydessä.

– Oli kiva nähdä Mikiä. Hän on loistava pelaaja ja varmasti merkitsee paljon, että saa olla pelaamassa kotikisoissa. Mukava päästä vääntämään häntäkin vastaan.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Slovakia-Suomi lauantaina 11.5. klo 21.10 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Ohtamaa aikoo pelata Kristofia vastaan "ekstrakovaa".

– Slovakialla on tosi paljon taitavia hyökkääjiä. Samalla tavalla kuin eilen, meidän on puolustettava tiukasti yhdessä ja pelattava viisikkona tiiviisti, Ohtamaa sanoo.

Juttu jatkuu videon jälkeen


Kristof itse innoitsi USA-voitosta perjantaina.

– Mikä voi olla parempaa kuin tämä, Kristof iloitsi.

Kristofin mukaan MM-kisat Liigan finaalitappion jälkeen saattavat olla parasta lääkettä pettymykseen.

– Meillä on hieno ryhmä täällä kasassa. Tulen maajoukkueeseen aina innolla ja erityisesti nyt kotikisoissa.

Jos kanadalaisilla oli ongelmia nimetä suomalaisia pelaajia, Liiga-kaukaloita kiertäneellä Kristofilla ei ole samaa ongelmaa.

– Tunnen monet pelaajista. Joukkueestamme on muutama pelaaja Suomen joukkueessa. Heitä vastaan pelaaminen on erityistä, mutta jäällä kyse on vain Slovakian ja Suomen kohtaamisesta, Kristof päättää.


Lue myös:

    Uusimmat