Leicesterin tähtivahdin legendaarinen isä sättii poikansa valmentajaa kovin sanoin – ”Jokainen voi päätellä, mitä tarkoitan”

Entinen maalivahtitähti Peter Schmeichel sättii kovin sanoin Leicesterissä pelaavan poikansa Kasper Schmeichelin valmentajaa Claude Puelia.

Kasper Schmeichel on edustanut Leicesteriä vuodesta 2011 lähtien. 32-vuotias tanskalaisvahti oli suuressa roolissa, kun Leicester venyi satumaisesti Valioliigan mestaruuteen kaudella 2015-2016. Mestaruuden jälkeen joukkue on kuitenkin ajautunut jälleen sarjan keskikastiin.

Kasperin isä Peter Schmeichel on avannut sanaisen arkkunsa poikansa nykytilanteesta Leicesterissä. Peter antoi vihjailevia lausuntoja poikansa tulevaisuudesta, mutta näkee edessä yhden ongelman. Englantilaisilla suurseuroilla on jo entuudestaan kovat maalivahdit.

– Hän haluaa siirtyä ja yrittää jotain isompaa haastetta, kuten kuka tahansa muukin jalkapalloilija, Schmeichel kertoo beIN Sportsin haastattelussa.

– ManU:ssa David de Gea, Chelsealla Kepa, Liverpoolissa on Alisson ja Manchester Cityssä Ederson. Hänen täytyisi mennä Eurooppaan, enkä usko hänen haluavan sitä. Hän rakastaa Englantia liikaa, joten se on haastavaa.

Leicester on tällä hetkellä Valioliigassa sijalla 12. Isä Schmeichel pitää Leicesteriä kuitenkin vahvempana joukkueena kuin sarjasijoitus antaa ymmärtää. Syy on Schmeichelin mukaan valmentajassa.

– Jos Leicester saa rivinsä kasaan, se ei oikeastaan ole huono joukkue. Jokainen voi itse päätellä, mitä tarkoitan.

– Heillä on hyviä pelaajia, mutta heillä ei vain ole valmentajaa, joka saisi pelaajista parhaan irti. Kun tämä ongelma on selvitetty, voimme nähdä heidät sijoilla 5-8, jonne he kuuluvatkin, Schmeichel vakuuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat