Leicester-luotsi ei sulattanut tuomarin kovaa ratkaisua

Jalkapallon Englannin Valioliigan kaudesta erityisen kiehtovan tehnyt sarjakärki Leicester oli jatkaa pisteputkeaan, kun se matkasi sarjakakkosen Arsenalin vieraaksi.

Dramaattinen kärkiottelu päättyi kuitenkin kotiyleisön juhliin, kun Danny Welbeck puski Arsenalille voittomaalin lisäajan viidennellä minuutilla. Samalla kärkikaksikon ero kaventui kahteen pisteeseen.

Welbeck, 25, tuli kentälle 83. minuutilla, ensimmäisen kerran tositoimiin sitten huhtikuun 2015. Takana oli kymmenen kuukauden tauko polvivamman takia.

- Kaikki ovat todella iloisia hänen puolestaan. Kymmenen kuukautta on pelaajalle ikuisuus, Arsenal-valmentaja Arsene Wenger riemuitsi.

Leicester johti ottelua Jamie Vardyn rangaistuspotkumaalilla, mutta Danny Simpson ajettiin ulos 54. minuutilla kahden nopean varoituksen myötä. Theo Walcott tasoitti 70. minuutilla, ja Welbeck teki mestaruustaiston kannalta tärkeän maalin loppuhetkillä.

- Se oli ratkaiseva hetki, koska matemaattisesti se merkitsi kahdeksaa pistettä tai kahta pistettä, Wenger esitteli tappion ja voiton eroa mestaruuskamppailun suhteen.

Ensimmäisen tappionsa sitten tapaninpäivän kokeneen Leicesterin luotsi Claudio Ranieri manaili ulosajoa.

- Ne olivat normaaleja rikkeitä, mutta eivät kahta keltaista korttia. Erotuomari oli liian ankara.

Lue myös:

    Uusimmat