Lehti: PSG:ltä kylmä temppu Kylian Mbappelle

Ranskalaisen PSG:n jättävä Kylian Mbappe on jäänyt ilman palkkasaataviaan, kertoo ranskalainen L'Equipe.

Vuodesta 2018 PSG:ssä pelannut Mbappe jättää pariisilaisseuran, kun hänen sopimuksensa umpeutuu. Häntä ollaan viemässä voimakkaasti espanjalaisjätti Real Madridiin. Mbappen kerrottiin aiemmin jo ostaneen huiman lukaalin Espanjan pääkaupungista.

Mbappe vahvisti toukokuun alkupuolella siirtyvänsä toisiin maisemiin PSG:stä, eikä lähtö näytä sujuvan aivan kivuttomasti. PSG jää ilman siirtokorvausta suurimmasta tähdestään, mikä tuntuu ja näkyy.

Mbappe on joutunut poikkeuksellisesti vaihtoon otteluista, ja päävalmentaja Luis Enrique jätti hänet sivuun kahdesta viimeisesta Ranskan Ligue 1:n ottelusta mestaruuden jo varmistuttua pariisilaisille.

Nyt ranskalainen L'Equipe kertoo, että Mbappen lähtö olisi saamassa kitkeriä piirteitä myös palkanmaksun osalta. Lehden mukaan pariisilaisseura on jättänyt ranskalaistähden palkkoja maksamatta. L'Equipea siteeraava Daily Mail kertoo, ettei Mbappe ole saanut huhtikuun palkkaansa. Lisäksi PSG on jättänyt maksamatta bonuksen, jonka olisi pitänyt tulla maksuun helmikuussa.

Kertoman mukaan Ranskan jättiseura on selittänyt tilannetta unohduksella maksaa supertähdelle. Tietojen mukaan seuran puheenjohtaja Nasser Al-Khelaifi on tyytymätön tilanteeseen, jossa Mbappe poistuu seurasta ilmaiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat