Lehti: Michelle Williams murtui Ledgerin kuolemasta

Näyttelijä Michelle Williams on murtunut ex-rakkaansa, näyttelijä Heath Ledgerin, äkillisestä kuolemasta. People-lehden mukaan Williams oli Ruotsissa, ilmeisesti 2-vuotiaan Matilda-tyttärensä kanssa, kuullessaan Ledgerin poismenosta.

- Hän on murtunut. Kyllä hän selviää, mutta se tulee olemaan vaikeaa. Hänen suurin huolenaiheensa on Matilda, 27-vuotiaan Williamsin lähipiiristä kerrottiin lehdelle.

Menestyselokuva Brokeback Mountainin kuvauksissa rakastuneet tähdet seurustelivat kolmen vuoden ajan, ennen viimekesäistä eroaan. Vaikka heidän suhteensa ei kestänyt, pari piti aina huolen siitä, että heidän tyttärellään on asiat hyvin.

- He todella rakasti tytärtään ja hän todella piti työstään. Hän hemmotteli (tyttärensä) pilalle. Hän oli leikkisä ja hyvin hauska tytön kanssa.

Eilen kotoaan kuolleena löytynyt Ledger oli vasta 28-vuotias. Poliisit tutkivat tähden kuolinsyytä. Mediassa on spekuloitu kuoleman johtuneen tahattomasta unilääkkeiden yliannostuksesta. Viihdesivusto TMZ:n mukaan Legder kärsi keuhkokuumesta ennen kuolemaansa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat