Tähdet surevat Ledgeriä

Useissa menestyselokuvissa loistaneen Heath Ledgerin traaginen kuolema surettaa Hollywoodia. Joukko elokuvamaailman kirkkaimpia tähtiä on jo esittänyt suruvalittelunsa Ledgerin läheisille.

- Se on todella, todella surullista. Toivon, että hänen perheensä ok. Toivon heille parasta, Oscar-palkittu näyttelijä Charlize Theron totesi Entertainment Tonightille.

New Yorkissa Australian juhlaviikolta tavoitettu John Travolta liittyi myös surevien joukkoon.

- Hän oli yksi suosikkinäyttelijöistäni. Hän oli harvinaisen lahjakas. Se oli valtava menetys. On vaikeaa olla täällä juhlimassa Australiaa näissä olosuhteissa, Travolta totesi Extralle.

Ledgerin kanssa Patriot-elokuvassa näytellyt ohjaaja-näyttelijä Mel Gibson on esittänyt suruvalittelunsa Ledgerin perheelle.

- Minulla oli niin suuret odotukset. Hänen uransa vasta nousussa ja hänen kuolemansa niin nuorella iällä on traaginen menetys. Hän perheensä on ajatuksissani ja rukouksissani, Gibson totesi viihdekanava E!:n haastattelussa.

Veteraaninäyttelijä Dennis Hopper puolestaan on erityisen järkyttynyt siitä, että Ledgerin epäillään kuolleen huumeisiin.

- Se on kamalaa. Huumeet tänään… kun me lakkasimme käyttämästä huumeita, he aloittivat. Olen todella surullinen kuulemastani. Hän oli suuri lahjakkuus, Hopper kommentoi Entertainment Tonightille..

Näyttelijä Lindsay Lohaniltakin pyydettiin kommenttia Ledgerin kuolemaan, mutta mustiin pukeutunut neito livahti autoon ja peitti kasvonsa. TMZ:n mukaan "itkuisen" Lohanin väitetään olleen jonkin aikaan "hyvin läheinen" Ledgerin kanssa.

Katso video tästä!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat