Mikä tappoi Heath Ledgerin?

Näyttelijä Heath Ledgerin kuolema järkyttää. Vasta 28-vuotiaan tähden yllättävälle kuolemalle on tarjoiltu mediassa jos jonkinmoisia selityksiä. Varsinainen syy selvinnee tänään suoritettavan ruumiinavauksen jälkeen.

Tasan kaksi vuotta sitten nuori näyttelijälahjakkuus Heath Ledger juhli Oscar-ehdokkuuttaan. Nyt maailma suree tähden kuolemaa.

Heti kuolinuutisen tultua ilmi, alkoi spekulaatio siitä, mikä mahtoi tappaa lahjakkaan nuorukaisen. Ledger löytyi tiistaina iltapäivällä kuolleena sängystään unilääkkeiden keskeltä.

Hänen huhuttiin riistäneen itseltään hengen, mutta Ledgerin perhe on kiistänyt jyrkästi moisen vaihtoehdon, todeten että "Heath ei ollut sellainen henkilö", kertoo viihdesivusto TMZ. New Yorkin poliisin tiedottajan mukaan "ei ole mitään selviä merkkejä itsemurhasta", viihdekanava E!:n verkkosivuilla todetaan.

Brittiläisen Daily Mail-lehden mukaan Ledger kärsi lääkeriippuvuudesta. Lehden lähteen mukaan ero Michelle Williamsista mursi miehen, jonka vuoksi tähti turvautui unilääkkeisin.

- Hänestä tuli erakko. Hän tuskin nukkui, hän kärsi kauheista mielialanmuutoksista. Hän jumaloi Matilda-tytärtään, ja kun Michelle lähti, Heath ikävöi niin paljon Matildaa, että hän vajosi syvään masennukseen.

Lehden mukaan Ledger haki apua oletettuun lääkeriippuvuuteensa.

- The Dark Knight -elokuvan kuvausten aikoihin hänen päihdeongelmansa haittasi jopa hänen työtään. Hän meni vieroitukseen, mutta hän lähti sieltä hyvin pian, muutaman päivän jälkeen, brittilehden lähde väittää.

Kuolemaa tutkitaan tahattomana lääkkeiden yliannostuksena. Viihdesivusto TMZ:n mukaan Ledger kärsi keuhkokuumeesta kuolemansa aikoihin, joten luonnollinen kuolemakaan ei ole poissuljettu vaihtoehto.

- Tämä on hyvin vaikeaa aikaa hänen rakkailleen ja me pyydämme mediaa kunnoittamaan perheen yksityisyyttä ja välttämään spekulaatiota, kunnesta faktat ovat selvillä, Ledgerin edustaja Mara Buxbaum totesi tiistaina annetussa tiedotteessa.

Ledgerin viimeiseksi elokuvaksi jäi kesällä ilmestyvä Batman-leffa The Dark Knight, jossa Ledger esittää Batmanin vihollista, Jokeria.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat