Homovastaiset suunnittelevat mielenosoitusta Ledgerin hautajaisiin

Näyttelijä Heath Ledgerin kuolema on ollut suuri järkytys maailmalle, mutta eräs uskonnollinen ryhmä on ilmoittanut iloitsevansa Brokeback Mountain -tähden kuolemasta.

Westboro Baptist Church -kirkko julkaisi tiistaina lehdistötiedotteen, jossa kirkko ilmoittaa suunnittelevansa mielenosoitusta Ledgerin hautajaisiin.

- WBC aikoo osoittaa mieltään tämän perverssin hautajaisissa, uskonnollisena protestina ja varoituksena, tiedotteessa ilmoitetaan.

Äärimmäisen homovastaisena tunnettu pieni uskonnollinen ryhmä syyttää lähes kaikista maailman ongelmista homoseksuaalisuutta. Kirkon tiedotteen mukaan "Jumala vihaa homoja ja mautonta, oksennuksella maustettua limaämpäriä, joka tunnetaan nimellä Brokeback Mountain."

- Heath Ledgerin mielestä oli hauskaa uhmata kaikkivaltiasta jumalaa ja hänen sanaansa. Heath Ledger on nyt helvetissä ja hän on aloittanut ikuisen rangaistuksensa siellä, kirkko pauhaa.

Vuonna 1955 perustettu Westboro Baptist Church on kuuluisa äärimmäisen radikaalista suhtautumisestaan seksuaalisiin vähemmistöihin. Kirkon johtaja on Fred Phelps. Phelps tuli tunnetuksi Pohjoismaissa joulukuun 2004 tsunamikatastrofin jälkeen, kun hän julisti tsunamin olleen Luojan rangaistus siveetöntä elämää viettäneille ruotsalaisille.

Samainen kirkko iloitsi taannoin myös Jokelan tragediasta, koska "tragedia, kuten muutaman vuoden takainen tsunami ovat Jumalan kosto ateistiselle Skandinavialle, joka ajaa homojen asiaa."

Useilla Oscar-pysteillä palkittu Brokeback Mountain kertoi kahden lehmipojan rakkaudesta. Ledgerin vastanäyttelijä elokuvassa oli Jake Gyllenhaal.

Lue myös:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat