Lehti: KHL-kapteenin näytteestä löydetty kiellettyjä aineita

Jääkiekon KHL-seura Avangard Omskin kapteeni Aleksei Jemelinistä otetusta näytteestä on löydetty kiellettyjä aineita, kertoo venäläinen Business Online -lehti lähteidensä pohjalta.

Jemelin koki olonsa huonoksi Ak Bars Kazania vastaan pelattua idän ensimmäistä konferenssifinaaliottelua seuranneena päivänä ja hänet vietiin sairaalaan. Venäläisen RT:n mukaan puolustajan tila oli kriittinen, ja hänen ruumiinlämpönsä oli korkea.

Business Onlinen mukaan Jemelinistä otetuissa näytteissä havaittiin jäämiä kielletyistä aineista: opioideista ja kannabinoideista.

Avangard Omsk kertoi myöhemmin tiedotteessaan, ettei sillä ole tietoa Jemelinin näytteessä havaituista kielletyistä aineista. 

Mediassa on uutisoitu, että Jemelin olisi menossa maksansiirtoon, mutta Avangard Omsk ilmoitti myös, ettei sillä ole tietoa, että näin olisi tapahtumassa.

Viranomaiset ovat ilmoittaneet alkavansa tutkia Jemelinistä saatuja testituloksia.

Avangard Omsk johtaa idän konferenssifinaalisarjaa Ak Bars Kazania vastaan voitoin 2–0. Kolmatta kauttaan Avangard Omskissa tahkoava 34-vuotias Jemelin on pelannut urallaan myös NHL:ssä, jossa hänellä on vyöllään 456 runkosarjaottelua ja 39 pudotuspeliottelua. Hän on maailmanmestari keväältä 2012.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja