KHL-seura tekee valituksen suomalaistähden rajusta taklauksesta – "Joku joutuu vielä pyörätuoliin"

Vilttiketju: Kiinnostaako KHL? 8:26
Videolla Huomenta Suomen vilttiketju analysoi Jokereiden päättyneen KHL-kauden.

KHL:ssä pelaava Avangard Omsk on tehnyt valituksen Salavat Ufan suomalaistähti Teemu Hartikaisen taklauksesta, uutisoi Championat.

Hartikainen taklasi voimalla Omsk-puolustaja Aleksei Jemeliniä KHL:n välierien toisessa ottelussa. Hartikainen ei saanut tilanteesta rangaistusta, mutta Omsk on valittanut tapauksesta KHL:n kurinpitolautakuntaan.

Hartikaisen taklaus sai Avangard-luotsi Bob Hartleyn raivon partaalle. Hartley vertaa suomalaisen taklausta Omsk-hyökkääjä Viktor Stålbergin aikaisemmin pudotuspeleissä esittämään taklaukseen, josta ruotsalainen sai yhden ottelun pelikiellon.

– Standardit on asetettu. Hänen taklauksensa oli kymmenen kertaa vaarallisempi kuin Stålbergin. Olen jo aikaisemmin sanonut, että jos tällainen peli jatkuu, joku joutuu vielä pyörätuoliin. Onneksi Jemelin ei loukkaantunut, Hartley kommentoi venäläislehti Championatin mukaan.

Hartikainen on ollut pudotuspeleissä upeassa iskussa. Kookas suomalaistähti on saalistanut 13 pelaamassaan ottelussa peräti 17 tehopistettä. Tällä hetkellä Hartikainen on pudotuspelipörssissä sijalla kaksi.

Ufan ja Omskin välieräsarja jatkuu tiistaina. Omsk johtaa ottelusarjaa tällä hetkellä voitoin 2-0.

Lue myös:

    Uusimmat