MM-kisahyökkääjä syyttää KHL-seuraa härskistä valehtelusta – latasi someen tulisen vastineen

Latvian jääkiekkomaajoukkueen hyökkääjä Miks Indrasis, 31, väittää KHL-seura Spartak Moskovan julkistaneen hänestä virheellistä tietoa. Indrasis on ladannut sosiaaliseen mediaan jyrkän vastineen.

Spartak Moskova tiedotti kesäkuun lopussa solmineensa Indrasisin kanssa yksivuotisen sopimuksen, mutta Indrasisin mukaan sopimusta ei Spartakin kanssa ole. 

– Spartakin julkaisema tieto minun liittymisestä seuraan ei ole totta, minulla ei ole oikeellista sopimusta tämän seuran kanssa! Minulla on sen sijaan sopimus toisen seuran kanssa! Spartak on tyytymätön kieltäytymiseeni pelata Venäjällä, siksi heiltä nähdään tällaista käytöstä! Indrasis kirjoitti.

Latvian maajoukkueessa yhdeksissä perättäisissä MM-kisoissa ja kaksissa olympialaisissa pelannut Indrasis jatkoi jyrkin sanoin.

– Tuomitsen Venäjän käymän sodan Ukrainassa! En tule pelaamaan hyökkääjän maassa! 

Indrasisilla oli sanansa sanottavana myös heille, jotka ehtivät häntä jo väitetystä Spartak-sopimuksesta tuomita.

– Näen, että monet kirjoittavat nykyään, että "tässä tilanteessa näkee todellisen positioni". Haluan sanoa samaa kaikille älykkäille ihmisille, jotka ilmaisivat puutteellisen ja epämiellyttävän mielipiteensä minun suuntaani vahvistamattomien median ja sosiaalisen median tietojen perusteella olettaen, että se on ainoaa oikeaa tietoa.

Indrasis pelasi viime kaudella KHL:ää Vitjaz Podolskissa ja Admiral Vladivostokissa sekä Sveitsin liigaa EHC Biel-Biennessä. Aiemmin hän oli tahkonnut KHL:ää sekä Dinamo Riian että Moskovan Dynamon riveissä.

Ensimmäiset KHL-pelinsä jo kaudella 2011–12 pelanneella Indrasisilla on itäliigasta urallaan 510 pelattua runkosarjaottelua tehopistein 133+164=297 ja 14 pudotuspelimatsia paunoin 1+4=5.

Lue myös:

    Uusimmat