Lehti: Barcelona näyttää ovea neljälle runkopelaajalleen – seurassa käynnissä iso myllerrys

Maanantaina katalonialainen radiokanava RAC1 uutisoi Luis Suarezin saaneen FC Barcelonan uudelta päävalmentajalta Ronald Koemanilta puhelun, ettei hänen palveluksilleen ole käyttöä enää ensi kaudella. Nyt brittilehti The Guardian kertoo kolmen muun pelaajan saaneen samanlaisen yhteydenoton.

Lehden tietojen mukaan myöskään keskikenttäpelaajat Ivan Rakitic ja Arturo Vidal eikä puolustaja Samuel Umtiti eivät ole Koemanin suunnitelmissa tulevan joukkueen rakentamisessa.

Sen sijaan juuri Bayern Münchenin kanssa Mestarien liigan voiton napannut Philippe Coutinho on The Guardianin mukaan saanut kutsun osallistua joukkueen ensi viikolla alkavalle harjoitusleirille. Coutinho vietti vuoden lainassa Bayernissa.

Barcelonan veteraanimiehistöstä Sergio Busquets, Gerard Pique ja Jordi Alba eivät olisi tämän hetken tiedon mukaan pois myytävien listalla. Tähtihyökkääjä Lionel Messin tilannetta seurataan edelleen päivä päivältä. Argentiinalaisen huhutaan jo kertoneen seuralleen lähtöaikeistaan, mutta ainakaan toistaiseksi Koeman ei ole onnistunut saamaan ratkaisua suuntaan tai toiseen.

Lue myös:

    Uusimmat