Lehti: Nämä neljä pelaajaa Barcelona aikoo myydä tammikuussa – tanskalaishyökkääjä ja maailmanmestari saamassa lähtöpassit

Videolla marraskuun 7. päivä pelatun Barcelonan ja Real Betisin välisen La Liga -ottelun maalikooste.

FC Barcelona on aikeissa myydä neljä pelaajaa tammikuun siirtoikkunassa, kertoo katalonialaislehti Sport. Talousvaikeuksissa olevan seuran tavoite on hankkia kaksi uutta pelaajaa sekä lisätä sen omien akatemiapelaajien roolia edustusjoukkueessa.

Alkukaudesta kompuroinut La Liga -jätti pyrkii myymään vuoden alussa laitapuolustaja Junior Firpon, keskuspuolustaja Samuel Umtitin, keskikenttäpelaaja Matheus Fernandesin ja hyökkääjä Martin Braithwaiten.

Heidän lisäkseen Riqui Puigille ja Carlos Alenalle on annettu lupa lähteä lainalle.

Ranskan riveissä MM-kultaa voittanut Umtiti oli jo kesällä lähtökuopissa, mutta yksikään seura ei lopulta kyennyt vastaamaan pelaajan palkkapyyntöön, joka lopulta myös kieltäytyi lähtemästä.

Lehden tietojen mukaan edellä mainituista lähimpänä siirtoa on Firpo, joka on saanut useita tarjouksia esimerkiksi Italiasta.

Barcelona toivoi Leganesista 18 miljoonalla saapuneen tanskalaisen Braithwaiten saavan näyteikkunan kesän EM-kisoissa, jotka kuitenkin siirtyivät vallitsevien olosuhteiden vuoksi. Pelaaja edustajineen uskoo joutuvansa joka tapauksessa etsimään uuden osoitteen.

Barcelonan tähtäimessä on jo pitkään kerrottu olevan Lyonin hollantilaishyökkääjä Memphis Depay.


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja