Legendaarinen seksiasiantuntija paljastaa asian, joka miesten pitäisi ymmärtää naisista: "Ollaksesi hyvä rakastaja..."

90-vuotias seksiasiantuntija paljastaa, mitä miesten pitäisi ymmärtää naisista.

Legendaarinen seksiasiantuntija, 1980-luvun radio-ohjelmastaan alun perin tutuksi tullut Dr. Ruth eli seksiterapeutti Ruth Westheimer, 90, paljasti Men's Health -sivuston haastattelussa tärkeää tietoa miehille.

Westheimerilta nimittäin kysyttiin, mikä olisi hänen mielestään yksi sellainen asia, joka miesten pitäisi ymmärtää naisista paremmin.

– Ollaksesi hyvä rakastaja, sinulla täytyy olla hyvä parisuhde. Ja kuinka luulet, että miehet voivat oppia olemaan läheisemmin kumppaninsa kanssa saadakseen paremman parisuhteen? Laita se puhelin sivuun, ja kuuntele kumppaniasi. Menkää ulos päivälliselle. Menkää kävelylle, Westheimer luettelee vinkkejään.

– Useimmat naiset haluaisivat todella sinun kertovan hänelle, kuinka onnekas olet saadessasi olla hänen kanssaan.

VIDEO: Mitä tehdä, jos suhteesta on intohimo kadonnut? Artikkeli jatkuu videon alla:

"Älä kerro kumppanillesi pitäväsi isoista rinnoista, jos..."

45 kirjaa seksistä ja parisuhteista urallaan kirjoittanut, myös tv-ohjelmista tuttu Westheimer kertoi mielipiteensä myös fantasioista. Asiantuntija antaa luvan fantasioida, mutta muistuttaa, ettei kaikkea pidä sanoa ääneen.

– Pidä suusi kiinni. Älä kerro kumppanillesi pitäväsi isoista rinnoista, jos hänellä ei ole isoja rintoja. Mutta käytä sitä kaikkea fantasioissasi. Voit mennä rannalle, voit katsoa niitä vartaloita. Voit lukita ne mieleesi, mennä kotiin ja harrastaa hyvää seksiä kumppanisi kanssa, hän toteaa.

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat