Legendaarinen Salkkarit-hahmo on ollut pitkään poikkeuksellisessa tilanteessa – näyttelijältä paljonpuhuva kommentti Ismo Laitelan rakkauselämästä

4:42
Näin "isä ja poika" Esko Kovero ja Pete Lattu kertoivat ystävyydestään Salkkareiden syntymäpäivänä

Salkkarit-näyttelijä Esko Kovero on huomannut, että myös nuoret tunnistavat Ismo Laitelan hahmon yhä useammin ja tulevat "ismottamaan" häntä. Neuvoja satelee myös rakkauselämään.

Salatut elämät -sarjasta nähtiin hiljattain jo 4000. jakso, jossa vietettiin legendaarisen Ismo Laitelan 60-vuotissyntymäpäiviä. Esko Koveron näyttelemä Ismo on ainoa Salkkarit-hahmo, joka on ollut mukana sarjassa tauotta.

Vuosien varrella Ismon elämään on mahtunut useita suuria rakkauksia, mutta tällä hetkellä Ismo vaikuttaisi olevan poikkeuksellisessa tilanteessa, kun rakkauselämässä on ollut jo tovin ajan hiljaista.

– Nyt on ollut vähän muita puuhia tällä miehellä, eikä ole ollut aikaa naisjutuille, Kovero naurahti MTV Uutisten haastattelussa Salkkareiden pressipäivänä.

Näyttelijä kuitenkin vakuuttaa, että kuusikymppinen Ismo Laitela elää ja voi hyvin ja pitää Laitelan perheen lippua korkealla Pihlajakadulla.

– Mutta sanotaanko näin, että jos luonnollinen jatkumo on päällä, eiköhän se arpa taas osu kohdalle, Kovero maalailee salaperäisesti hahmonsa rakkauselämän tulevia käänteitä. 

Sen lisäksi, että Kovero saa taajaan vastata sarjan faneille, mitä Ismon ja Kallen (Pete Lattu) isä-poika-suhteelle kuuluu, hän tunnustaa, että fanit antavat hänelle usein auliisti neuvoja rakkaudesta.

– Käsketään pitämään kiinni tai varoitellaan pysymään kaukana. Hyviä neuvoja tulee rakkauselämään paljon, näyttelijä hymyilee.

Näyttelijän mieltä lämmittää se, että liki 23 Ismona vietetyn vuoden jälkeen myös yhä uudet ihmiset löytävät legendaarisen Salkkarit-hahmon. Ismo on ollut jo vuosien ajan tuttu näky meemeissä ja YouTubessa, ja miehen kasvot ovat nyt tutut myös nuorille TikTok-käyttäjille.

– Sen olen pistänyt hyvilläni merkille, että nuoretkin ovat innostuneet Ismon heilumisesta ja tulevat innoissaan ismottamaan minua. Kai sitä on jotain tehnyt oikein, kun kaiken nähneen nuorisonkin mielialaa saa nostatettua? Ja ilmeisesti Laitelan figuurissa on jotain, joka kestää hyvin aikaa.

Kovero kertoo, ettei ole tehnyt kesälle suuria suunnitelmia. Tampereella asuva näyttelijä kertoo aikovansa tuttuun tapaan suunnata kotiseuduilleen Pohjois-Karjalaan ja viettää laatuaikaa järven rannalla.

– Niin vapaa kesä kuin mahdollista: Kun herää, suunnittelee sitten sen mukaan, millainen keli ja fiilis on. Se toimii minulle.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja