Frendit-sarjan lapsiroolia näyttelivätkin kaksoset – tältä he näyttävät nykyään

Frendit -sarjassa näytelleet kaksoset Cali ja Noelle Sheldon ovat jo 17-vuotiaita.

Ikonisessa Frendit-sarjassa nähtiin Rachelin (Jennifer Aniston) ja Rossin (David Schwimmer) suloinen Emma-vauva. Harva saattaa tietää, että kahdeksassa jaksossa mukana olleella vauvalla oli identtinen kaksonen, jonka kanssa he vuorottelivat kuvauksissa.

Emma-vauvaa näytelleet Cali ja Noelle Sheldon,17, puhuvat nyt avoimesti Insider -verkkojulkaisun haastattelussa roolistaan. Tähdet paljastavat heidän äitinsä nähneen aikoinaan ilmoituksen koekuvauksista.

Vaikka nuoret näyttelijät eivät sarjan kuvauksista kovinkaan paljon muista, heidän vanhempansa ovat kertoneet, mitä kulisseissa oikein tapahtui. Cali Sheldon mainitsee, että heitä kohdeltiin aina kuin pieniä prinsessoja.

– Yhdessä kohtauksessa istuin Jennifer Anistonin sylissä ja hänen piti ruokkia minut, koska pidin niin kovaa ääntä. Onneksi en puklannut, nuori näyttelijä totesi haastattelussa.

Frendit -sarjaa kuvattiin vuosina 1994-2004. Kuvausten päätyttyä sarjan näyttelijät ovat jatkaneet eri projektien parissa. Cali Sheldon kertoi haastattelussa seuranneensa “äitinsä” Jennifer Anistonin uraa.

– Hän (Aniston) on aina inspiroinut minua ja olen katsonut kaikki (sarjat/elokuvat), joissa hän on ollut mukana.

Huhut suositun sarjan paluusta ovat pyörineet jo jonkin aikaa, sillä varsinkin Jennifer Aniston on ilmaissut näyttelijöiden vahvan tahtotilan asian suhteen.

Lähde: Insider

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja