LeBron Jamesilta luvassa NBA:n tähdistöottelussa sykähdyttävä ele – ihmetteli outoja sattumia Kobe Bryantin kuoleman jälkeen: "Se oli aavemaista"

Suomalainen koripalloikoni Hanno Möttölä Kobe Bryantin menehtymisestä:"Kolahti todella kovaa" 3:06
Suomalainen koripallolegenda Hanno Möttölä muisteli Kobe Bryantia.

NBA-seura Los Angeles Lakersin supertähdellä LeBron Jamesilla oli edessään valinta koskien myöhemmin helmikuussa pelattavaa sarjan tähdistöottelua Chicagossa.

Hänen joukkueensa olisi voinut pukea Kobe Bryantin kunniaksi tämän pelinumeron 24 tai numeron kaksi Bryantin tyttären Gianna Bryantin mukaan. Jamesin - jolla on myös viisivuotias tytär - valinta kohdistui nopeasti jälkimmäiseen vaihtoehtoon.

– Tuntui, että viimeiset kolme vuotta olivat onnellisimmat, mitä olen koskaan Kobelta nähnyt. Luulen, että kaikki voivat sanoa samaa. Hän oli onnellisin voidessaan vain olla tyttäriensä ja perheensä kanssa, James sanoi Reutersin mukaan.

– Näin viimeiset kolme vuotta hänen olevan todellinen tyttöjen isä. Minä ja joukkuetoverini Anthony Davis olemme myös, James kertoi medialle.

Connecticutin yliopiston koripallojoukkue kunnioitti viime viikolla Giannan muistoa asettamalla hänen pelipaitansa tyhjälle tuolille vaihtopenkillä. Edesmenneen tytön unelma oli ollut edustaa jonain päivänä Connecticutin yliopiston joukkuetta. 

James kertoi Bryantin olleen joukkueen mielessä, kun Lakers iski 81 pistettä ensimmäisellä puoliskolla Sacramento Kingsiä vastaan ja voitti ottelun 129-113 Suomen aikaa sunnuntaiaamuna.

– On fakta, että teimme 81 pistettä... ensimmäisen 24 minuutin aikana, se oli aavemaista, ja molempien joukkueiden yhteenlaskettu pistemäärä oli 242 (Kobe Bryantin pelinumero oli 24 ja Gianna-tyttären 2). Siellä tapahtui outoja asioita, James sanoi.


Lue myös:

    Uusimmat