Lavinia lähti vatsakramppien vuoksi sairaalaan – oireiden syy ällistytti: "Oletteko tosissanne?"

Erittäin harvinaiset identtiset kolmoset syntyivät Alaskalaisparille: ”Mukana kolmen vauvan synnyttämisessä oli 27 henkeä” 1:53
Katso myös: Tämä alaskalaispariskunta sai identtiset kolmoset!

Parikymppinen brittinainen lähti yöllä päivystykseen kovien vatsakramppien takia. Hän ällistyi täysin, kun lääkärit totesivat hänen olevan raskaana ja synnytyksen käynnistyneen.

Lavinia Stanton, 23, koki viime kuussa kenties elämänsä suurimman yllätyksen, kun hän sai tietää olevansa raskaana. Yllätysraskaudesta kertoo Manchester Evening News -sivusto.

Tyttöjen iltaa cocktailien merkeissä viettämässä ollut brittinainen oli alkanut kärsiä vatsakrampeista. Niinpä hän päätti iltakymmenen jälkeen lähteä kotiin.

Yöllä sairaalaan kipujen vuoksi

Lavinia päätti käydä lähellä asuvan äitinsäAmanda Hardcastlen luona kylässä, koska hänen oli pakko päästä pitkäkseen kipujen takia.

He odottelivat noin tunnin, minkä jälkeen äiti soitti päivystysapuun. Heitä ohjeistettiin lähtemään sairaalaan, jos tyttären vatsakivut pahenisivat.

Kahden aikaan yöllä he päättivät lähteä käymään paikallisella päivystyspoliklinikalla. Laviniaa pyydettiin antamaan virtsanäyte. 

Raskaana ja synnytys käynnistynyt

Muutaman minuutin päästä seurasi valtava yllätysuutinen: Lavinia oli raskaana ja synnytys oli käynnistynyt. 

Lavinia ei ollut uskoa lääkäreitä.

– Ensin olin hiljaa. Sitten suustani tulivat sanat: "Oletteko tosissanne?", Lavinia kertoo.

Hänen äitinsäkään ei ollut aavistanut moista uutista. Amanda oli hätänumeroon soittaessaan kuvaillut tilannetta toteamalla, että ikään kuin Lavinialla olisi supistuksia, mutta se oli ollut vain ohimennen sanottu heitto.

Lapsi syntyi keisarileikkauksella kello 8.54. Vauva painoi syntyessään noin 2 749 grammaa. Lapsi sai nimekseen Willow.

Raskaustestit olivat olleet negatiivisia

Lavinialle raskaus tuli täytenä yllätyksenä. Kuukautiset eivät olleet jääneet pois. Painoa oli kertynyt, mutta hän oli ajatellut niiden olevan niin sanottuja koronakiloja.

– Minulla ei ollut aamupahoinvointia. Vatsassani en tuntenut potkuja. Ei ollut mitään oireita.

– Muutamaa viikkoa aiemmin tein kaksi raskaustestiä, mutta ne olivat negatiivisia. Ja silti Willow oli sisälläni 38 viikkoa!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lavinia on pikkuhiljaa alkanut tottua uudenlaiseen elämään. Hän ja hänen kumppaninsa Cameron, 25, ovat onnellisia yllätystulokkaasta. 

Vastaavanlaisen yllätyksen on kokenut eräs toinenkin brittinainen. Kerroimme heinäkuussa Sallysta, jonka kovat vatsakrampit olivatkin supistuksia.

Lue myös:

    Uusimmat