Lauri Markkaselta kelvoton esitys – Bulls-luotsin haukkuma tähti näpäytti takaisin häkellyttävällä ennätysillalla

Chicago Bulls on voittanut koripallon NBA-liigassa Charlotte Hornetsin tiukasti lukemin 116–115. Bullsin suomalaistähti Lauri Markkanen onnistui tekemään ottelussa vain kolme pistettä. Levypalloja hän otti kuusi.

NBC Sports kirjoittaa, että vajaat 24 minuuttia pelanneen Lauri Markkasen kauden ensimmäisen ottelun aggressiivisuudesta tai tehokkuudesta ei ollut Charlottessa mitään jäljellä.

Median mukaan Markkasen on pian saatava pelinsä kuntoon tukahduttaakseen huolet hänen kehityksestään. Suomalainen jäi alle 10 pisteeseen jo kuudennen kerran tällä kaudella. Bulls on pelannut 17 peliä.

LaVine vastasi ennätyksellä

Chicagon tähdeksi ottelussa nousi Zach LaVine, joka teki peräti 49 pistettä.

–  Tämä oli hulluin ottelu, jossa olen ollut mukana, LaVine sanoi toimittaja K.C. Jonesin tviitin mukaan.

Edellisen ottelun jälkeen Bulls-luotsi Jim Boylen kritisoi joukkueensa avausviisikkoa, ja kohdisti haukkunsa varsinkin LaVinelle. Tähtipelaaja kuittasi moitteet median edessä ja tuli ilmeisesti myös sisuuntuneena parketille Hornetsia vastaan. 

LaVine heitti ottelussa peräti 13 onnistunutta kolmen pisteen koria, mihin ovat pystyneet NBA:ssa aiemmin vain Golden State Warriorsin tähtipelaajat Stephen Curry ja Klay Thompson

Kääntyykö Bullsin onni?

Bullsin kaudessa ei ole ollut paljoakaan kehuttavaa. Ennen voittoa Charlottesta Chicago on voittanut 16 ottelustaan viisi ja on jumittunut NBA:n itälohkon pohjamutiin.

Joukkueen pelintekijä, ottelussa kahdeksan pistettä pussittanut Tomas Satoransky toivookin, että voitto Hornetsista kääntäisi chicagolaisten kauden suunnan, Jones kirjoittaa.

–  Emme ole voittaneet kahta putkeen. Se on tähtäimessämme maanantaina, Satoransky sanoi toimittaja Jonesin mukaan.

Bulls katkaisi aikaisemmin tällä viikolla kolmen ottelun tappioputkensa mutta hävisi lauantaina Miami Heatille. 

Lue myös:

    Uusimmat