Lauri Markkasen Bullsissa kiehuu: tähtipelaaja ei sulattanut päävalmentajan haukkuja

Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls hävisi Miami Heatille 108-116-lukemin koripallon NBA:ssa Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä. Bulls-leirissä päästeltiin höyryjä kotiottelun jälkeen.

Markkanen pelasi vajaat 24 minuuttia ja summasi yhdeksän pistettä sekä seitsemän levypalloa. Suomalaisella oli taas vaikeuksia kolmen pisteen rajan takaa: neljä yritystä, ei yhtään läpi korisukan. 

Tappio oli Bullsille 11:s kauden 16 ottelussa ja neljäs viimeisessä viidessä pelissä. 

Häviöt alkavat näkyä, sillä Bulls-valmentaja Jim Boylenin ja tähtipelaaja Zach LaVinen välillä räiskyi ottelun jälkeen. Boylen otti LaVinen penkille jo kolmen minuutin pelin jälkeen, kun Heat oli rynnistänyt 13-0-johtoon. 

Media kysyi asiasta Boylenilta, ja valmentaja perusteli ratkaisua "kolmella räikeällä puolustuspään virheellä". LaVine kuuli tästä toimittajilta ottelun jälkeen. 

– Zach LaVinea vastaan tehtiin 13 pistettä. Vai tehtiinkö ne aloitusviisikkoamme vastaan? En muista, LaVine vastasi ironisesti. 

LaVinen puolustustyöskentely on kerännyt kritiikkiä aiemminkin. Boylen haukkui kyllä muitakin avainpelaajia, mukana myös Markkanen.  

– Se on turhauttavaa. Se ei ole oikein. Ja se häiritsee minua. Aloittavien pelaajien täytyy pelata paremmin, Boylen summasi. 

Lue myös:

    Uusimmat