Lauri Marjamäki jatkaa pitkään Jokereiden peräsimessä

Jokerit ja Lauri Marjamäki ovat käyttäneet seuran päävalmentajan sopimuksessa olleen option kahdesta lisävuodesta. Näin ollen Marjamäki jatkaa Jokereiden peräsimessä kevääseen 2022 asti.

42-vuotias Marjamäki aloitti Jokereiden päävalmentajana viime kaudella. Marjamäen alaisuudessa Jokerit oli runkosarjassa läntisen konferenssin neljäs. Pudotuspeleissä Jokerit tipahti ensimmäisellä kierroksella Moskovan Dinamolle.

Uransa aikana Marjamäki on voittanut muun muassa kahdesti Suomen mestaruuden Oulun Kärppien päävalmentajana, yhden olympiapronssin ja yhden MM-hopean Leijonien apuvalmentajana.

– Jatkuvuus ja pitkäjänteisyys sekä vahva suomalaisosaaminen ovat Jokereille tärkeitä arvoja ja iso osa strategiaamme. Suomalaisuus näkyy entistä vahvemmin nyt myös pelaajistossamme ja meillä on vahva luotto Marjamäen sekä koko valmennustiimin osaamiseen tuleville vuosille. He saivat tärkeää oppia viime kaudesta ja pystyvät sen pohjalta kehittämään pelaamistamme oikeaan suuntaan, Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri sanoi Marjamäen option käytöstä.

– Olen viihtynyt Jokereissa hyvin ja toiminnastamme jäi ensimmäisen vuoden aikana todella positiivinen kuva. Organisaatio on työympäristönä erittäin hyvä ja seurana saamme edustaa Suomea Helsingistä käsin näinkin kovassa sarjassa, Marjamäki kommentoi itse jatkoa.

Jokerit aloittaa uuden kauden KHL:ssä 3. syyskuuta, jolloin se kohtaa Avangard Omskin.

Lue myös:

    Uusimmat