Seurapomo jättää Jokerit

Jokereiden toimitusjohtajana toiminut Antti-Jussi Niemi ei jatka tehtävässään.

Jokerit tiedotti asiasta perjantaina. Kesästä 2023 lähtien Jokereiden toimitusjohtajana toiminut Niemi jatkaa seuran neuvonantajaryhmässä, vaikka väistyykin nyt toimitusjohtajan paikalta.

– Auttamatta liian lyhyeksi jäi jokeripolku, mutta elämänpolkuja ei koskaan tiedä. Tämä on ollut mahtava vuosi ja kausi. Paljon on opittu. Paljon hienoja muistoja ja kohtaamisia, Niemi pohjustaa Jokereiden videolla.

Jokerit palasi päättyneellä kaudella Suomen kiekkokartalle Mestiksessä. Joukkueen kausi päättyi jo puolivälierissä Hermeksen käsittelyssä. Niemi painottaa, että viime kauden opit on poimittu talteen tulevaisuutta ajatellen.

– Mielestäni Jokerit on hyvällä polulla. Viime kausi oli kaikilla mittareilla vähintäänkin OK. Se on saatu pureskeltua, mikä meni hyvin ja mitä lähdetään kehittämään. Sen myötä ensi kauden suunnittelu on hyvällä mallilla, Niemi jatkaa.

Jokerit kertoo tiedotteessaan päättävänsä uuden toimitusjohtajan rekrytoinnista myöhemmin.

Tässä kohtaa pystymme vastuullisesti jakamaan AJ:n tehtävät konsernin sisällä siten, että jokaisella osa-alueella on vahva johtajuus ja visio tulevasta kaudesta ja sitä ennen tehtävästä työstä, Jokereiden puheenjohtaja Mikko Saarni kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat