Lauri Karhuvaaran sairausloma ohi: Innolla palaan töihin

Lauri Karhuvaara toivoo polvensa olevan vihdoin työkunnossa.

Elokuussa toistamiseen polevensa takia sairauslomalle joutunut MTV3:n rakastettu ruutukasvo Lauri Karhuvaara palaa töihin Huomenta Suomen juontajaksi maanantaina.

Asian kunniaksi juontaja Jesse Kamras otti tänään perjantaina Huomenta Suomen suorassa lähetyksessä puhelun "The Huomenta Suomeksi" kutsumalleen Karhuvaaralle.

– Polvi on sellaisessa kunnossa, että se on kiinnittynyt ja luutunut. Olen jo pystynyt kävelemään ilman keppejäkin. Innolla olen tulossa maanantaina töihin. Aina silloin tällöin olen nähnyt siitä uniakin, hyväntuulinen Karhuvaara nauroi puhelimessa.

Hän myönsi alkaneensa pitkän sairausloman aikana kaivata ihmisiä ja vilinää ympärilleen.

– Kiitos teille työkavereille kaikesta tuesta. Sen lisäksi katsojilta on tullut paljon palautetta, on kysytty, missä olen. Hiljaisina hetkinä ne ovat täyttäneet elämää todella paljon, Karhuvaara kiitteli aamun lähetyksessä.

Alun perin Karhuvaara jäi sairauslomalle toukokuussa loukattuaan polvensa tapaturmaisesti. Leikkauksen jälkeen hän palasi jo kertaalleen töihin, mutta toipuminen ei sujunut niin kuin piti, ja hän joutui jäämään uudelle sairauslomalle elokuun lopussa.

Kuuntele Karhuvaaran puhelinhaastattelu Huomenta Suomen lähetyksestä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat