Lauren joutui lopettamaan hedelmöityshoidot koronaviruksen takia – tulikin karanteenin aikana raskaaksi

Lauren tuli yllättäen raskaaksi kesken koronakaranteenin. Aiemmin hän oli miehensä kanssa yrittänyt raskautta tuloksetta yli puolitoista vuotta.

Lauren Aitken tuli vastoin kaikkia todennäköisyyksiä raskaaksi. 29-vuotias Lauren joutui kumppaninsa kanssa lopettamaan hedelmöityshoidot koronaviruksen vuoksi, mutta tulikin sitten raskaaksi ilman hoitoja, kertoo Metro.

"Olen odottanut niin kauan odottaen positiivista"

Skottinainen oli miehensä Gregin kanssa yrittänyt tulla raskaaksi jo yli puolentoista vuoden ajan, mutta hedelmöityshoidot piti koronaviruspandemian vuoksi keskeyttää. Koronakaranteenin aikana pari kuitenkin koki jättiyllätyksen, kun raskaustesti näyttikin positiivista.

Olen odottanut niin kauan odottaen positiivista [tulosta], että en oikeasti tiennyt, mitä tehdä tai tuntea, Lauren kuvailee.

Olin unohtanut, että minun pitäisi oikeasti kasvattaa vauva, niin villiltä kuin se kuulostaakin. Se oli yllätys, koska emme odottaneet saavamme lasta alulle luontaisesti, mutta halusimme ja suunnittelimme kovasti [lasta].

Sairasti myös koronaviruksen

Lauren sairasti uuden koronaviruksen maaliskuussa, ja on tämän jälkeen ollut kotikaranteenissa varmuuden vuoksi. Raskaus korona-aikana jännittää.

Minua huolestuttaa saamani hoidon taso, siis kiirehdityt tapaamiset, burn-out ja se, että väsynyt henkilökunta ei huomaisikaan jotakin, Lauren sanoo.

Lauren on jo käynyt tutkimuksissa. Niissä selvisi, että kaikki on kunnossa ja raskaus etenee normaalisti.

Greg ja Lauren. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Olen murtunut, että odotettuamme niin kauan..."

Kaikesta huolimatta Lauren kiittelee saamaansa hoitoa, mutta suree, ettei Greg saa olla osa tutkimuksia. Koronaviruksen vuoksi Greg pääsee mukaan vain synnytykseen. 

Olen murtunut, että odotettuamme niin kauan mieheni ei pääse näkemään ultratutkimuksia, Lauren sanoo.

Pari onkin päättänyt mennä yksityiselle klinikalle, joka sallii kumppanin mukanaolon.

Lauren yrittää suhtautua asiaan positiivisesti koronasta huolimatta. Hedelmöityshoidoistaan avoimesti läheisilleen puhunut Lauren myös odottaa, että "koronaraskaus" tuottaa vielä paljon vitsailua hänen lähipiirissään.

Kun ajattelee asiaa ulkopuolisena, odotan kyllä monia "karanteenipaneskelu"-keskusteluja tulevina viikkoina, hän heittää.

Lähde: Metro.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat