Laura Malmivaaran käsi murtui juuri ennen suoraa TTK-lähetystä: "En olisi mitenkään halunnut lopettaa"

1:42
Videolla Laura Malmivaara kertoo dramaattisesta hetkestään.

Laura Malmivaara joutuu jättämään Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun dramaattisesti kesken vuonna 2017. Hänen kätensä murtui ennen illan suoraa lähetystä. 

Seuraavassa Tanssii Tähtien Kanssa – parhaat kautta aikojen -jaksossa käydään läpi kausien sävähdyttävimmät hetket. Jaksossa muistellaan muun muassa vuoden 2017 TTK-kilpailun finaalia, jossa näyttelijä Laura Malmivaara joutuu jättämään kilpailun kesken katkenneen käden vuoksi. 

Malmivaaran käsi katkesi sunnuntain harjoituksissa, muutama tunti ennen suoraa lähetystä. Naisen käsi oli kolahtanut hänen tanssiopettajansa Mikko Ahdin käteen kesken erikoisnumeron harjoitusten. 

– Kätemme osuivat yhteen kovassa vauhdissa. Tunsin heti, että nyt kävi pahasti, Malmivaara kertoi ohjelman kulisseissa MTV Uutisille

Tanssii Tähtien Kanssa -erikoisohjelmassa näyttelijä muistelee olleensa valmis tanssimaan, vaikka röntgenkuvassa näkyi kyynärvarren menneen poikki.

– Minähän en olisi mitenkään halunnut lopettaa. Tiesin, heti että sattui niin paljon, että on vakavasta asiasta kyse.

– Vaikka näin sen röntgenin, minkä lääkäri näytti minulle ja minua sattui hirveesti. Mikko oli aika vaitonainen. Hän ymmärsi heti, että tämä loppui tähän. Minä en luovuttanut, sanoin tuottajille, että tanssin vielä, hän muistelee.  


Ylhäällä olevalta videolta näkyy, miten Malmivaaran onnettomuus tapahtui.


Tanssii Tähtien Kanssa – parhaat kautta aikojen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla perjantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja