Tähtiopettaja hehkuttaa TTK-kisaan lähtevää Sami Sykköä: "Luistelutaustan lisäksi Samilla on upea herrasmiesmäinen olemus"

1:13
Tässä he tulevat! Katso videolta uuden kauden todellinen tähtisikermä.

Sami Sykkö on yksi Tanssii Tähtien Kanssa -kisan tähtioppilaista. 

Tanssii Tähtien Kanssa palaa näyttävästi ruutuun tänä syksynä peräti 12 parin voimin. Yksi tanssiparketille suuntaavista julkkiksista on tyyliguruna tunnettu päätoimittaja Sami Sykkö.  

Sykkö nauraa, kun häneltä kysytään suosikkitanssilajia. 

– Hyvänen aika! Ainoa laji jonka muistan on vanhojentansseista mieleen jäänyt valssi 30 vuoden takaa! hän nauraa. 

Sykkö pitää itseään kirjoittajana ennen kaikkea tarinan kertojana. Tulevan kauden aikana hän toivoo voivansa myös tanssin avulla välittää tunteita ja koskettaa katsojaa. Muodin mestari arvostaa myös ohjelman visuaalisuutta ja tyyliä. 

– Asukokonaisuudet ovat tässä kisassa tärkeitä. Minulla onkin paljon ideoita!, hän nauraa, eikä paljasta vielä asutoiveistaan muuta kuin sen, että jotain historiallista TTK-lavalla saatetaan nähdä. 

Syköllä on menneisyydessä myös vahvaa kilpaurheilutaustaa. Hän on junioreiden taitoluistelun Suomen-mestari vuodelta 1984. 

– Luistelutaustan lisäksi Samilla on upea herrasmiesmäinen olemus. Voisin kuvitella, että vakiotanssit ovat Samin leipälaji, mutta toisaalta Sami saattaa yllättää kokeneena esiintyjänä ja löytää itsestään myös tanssilattioiden kuuman lattaritanssijan, hänen opettajanaan nähtävä Ansku Bergström toteaa. 

Sykkö kokee olevansa hyvissä käsissä seitsemättä kertaa kisaavan Bergströmin parina. 

– Ansku on huippuammattilainen, joka on myös fyysisesti minulle täydellinen match.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa MTV3-kanavan superviikolla la 5.9. klo 19.30 alkaen. Ensimmäinen jakso on nauhoitettu esittelyjakso, jonka jälkeen suorat lähetykset MTV3-kanavalla sunnuntaisin 6.9. klo 19.30 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja