Laura Birn: Puhdistusta oli maailman ihanin tehdä

Näyttelijä Laura Birn odottaa innolla Puhdistus-elokuvan ensi-iltaa.

31-vuotias Laura Birn tuli tunnetuksi muun muassa rooleistaan elokuvissa Helmiä ja sikoja, Lupaus sekä Vuosaari. Syksyllä ensi-iltansa saavan Puhdistus-elokuvassa Laura nähdään nuoren Aliiden roolissa.

Puhdistus-elokuvan kuvaukset on saatu päätökseen. Parhaillaan työstetään elokuvan jälkitöitä, mutta Birnin kohdalla vuorossa on enää ensi-illan odotus. Birn ei koe kuvausten päättymistä helpotuksena, sillä nainen todella nautti elokuvan työstämisestä.

– En mä tiedä onko tämä niinkään helpotus, Puhdistusta oli maailman ihanin tehdä. Tietenkin kuvaukset olivat oma aikansa, mutta en mä tietenkään odottanut, että ne loppuisivat. Tätä elokuvaa oli niin mielettömän kiva tehdä, Birn kertoo MTV3.fille.

Birn osaa helposti luetella lukuisia syitä siihen, miksi juuri Puhdistusta oli niin hienoa tehdä. Laura kiitteleekin koko työryhmää.

– Teksti on tosi hieno, koko pohjateos. Myös käsikirjoitus oli hieno ja Antti Jokinen on ihan mielettömän hyvä ohjaaja. Mä nautin tosi paljon tehdä hänen kanssaan töitä. Plus tietenkin koko ryhmä, siinä oli tosi inspiroiva ympäristö, Laura kuvailee.

Seuraavaksi Birn aikoo viettää hetken aikaa lomaa, mutta kesällä on vuorossa jälleen uudet produktiot.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat