Laulajalupaus Alma ei unelmoi tähteydestä: Haaveilen lopulta pienistä jutuista

Alma lupaa: levy julki ensi vuonna 1:38

Alma Miettinen tähtää kansainväliseen menestykseen, mutta ei haaveile tähteydestä.

Vasta 20-vuotiaan Alma Miettisen ura on saanut kuluneen kesän aikana räjähdysmäisen startin.

Kesäkuussa julkaistu esikoissingle Karma on myynyt Suomessa jo platinaa ja sen noteerasi jopa sir Elton John. Toinen single Bonfire, jonka on tehty saksalaisen Felix Jaehnin kanssa, on yksi Saksan radiokanavien soitetuimpia kappaleita.

Alma myöntää, että menestystä on vaikea käsittää, mutta hän tietää mitä haluaa.

– Haaveilen lopulta pienistä jutuista, en niinkään mistään ”staraudesta”. Haluisin vain päästä vetämään keikkoja. Se, mitä saan keikoilta, on niin hyvä fiilis, että haluaisin saada sen mahdollisimman monta kertaa.

– Ei minun välttämättä mitään Hartwall Arenaa tarvitse täytellä – vaikka tietenkin otan sellaiset avosylin vastaan jos tullakseen – kunhan saisi vaan keikkoja. Niitä rakastan eniten ja se on unelmani. Että saisin tehdä musaa ja käydä keikoilla.

Laulajalupaus paljastaa, että lähiaikoina radioaalloille on luvassa myös uutta materiaalia. Kokopitkää albumia joudutaan odottamaan vielä ensi vuoden puolelle.

Alma myöntää, että uusien kappaleiden julkaiseminen jännittää.

– Olen kuullut sellaista kommenttia, että Karma nyt oli hyvä biisi, uusi sinkku ei varmasti tule olemaan hyvä, ja muuta tällaista. Odotan innolla, että mitä he tykkäävät seuraavasta biisistä.

Miten pää kestää menestystä, Alma? 3:42

Lue myös:

    Uusimmat