Laulaja Marita Taavitsainen joutui jättämään kaikki projektinsa tauolle koronakriisin vuoksi – elää säästöillä: "Tällä hetkellä ei ole töitä, niin ei ole tulojakaan"

Laulaja Marita Taavitsainen palasi juurilleen ja perusti yllättäen kauneushoitolan Hyvinkäälle.

Rakastettu laulajatähti Marita Taavitsainen, 51, sai hiljattain ystävältään tarjouksen vapaasta liiketilastaan ja ideaan oli pakko tarttua, sen myötä Taavitsainen on nyt kauneushoitolan pitäjä. Taavitsainen perusti oman kampaamon Hyvinkäälle, jonka hän on itse sisustanut ja remontoinut.

– Se oli jotenkin tarkoitettu minulle. Äiti saa nyt vähän aikaa olla salonginpitäjä. Katsotaan, miten menee, Taavitsainen kertoo.

Taavitsainen opiskeli kampaajaksi 16-vuotiaana oppisopimuskoulutuksessa, jonka jälkeen hän teki töitä alalla 10 vuotta. 28-vuotiaana hänet kruunattiin tangokuningattareksi, jonka myötä työ vaihtui koko kansan tuntemaksi laulajatähdeksi.

– Siitä on 25 vuotta tai enemmän kun olen itse sitä tehnyt ammatikseni. Olen vain kauneushoitolan omistaja. Omat hiustenkäsittelytaidot ovat hieman ruosteessa, Taavitsainen naurahtaa.

Välit ex-miehen kanssa kunnossa

Muiden artistien tapaan myös Taavitsainen on joutunut jättämään kaikki projektinsa tauolle koronapandemian vuoksi. Kesäteatteriproduktiot siirtyvät vuodella eteenpäin.

– Eihän tässä tule mistään rahaa, ja kaikki säästöt ovat nyt käytössä. Tällä hetkellä ei ole töitä, niin ei ole tulojakaan. Teen paljonkin hyväntekeväisyysprojekteja tyttäreni musiikkiluokan eteen, sillä sitä ollaan säästösyistä lopettamassa. Teimme laulun musiikkiluokkien säilyttämisen puolesta, itsekin musiikkiluokan käynyt Taavitsainen kertoo.

Reilu puoli vuotta sitten uuteen kotiin muuttanut kahden lapsen äiti on saanut pidettyä kotikoulua yllä, ja musikaaliset lapset ovat harrastaneet etäyhteyksien avulla laulu- ja soittotunneja.

Taavitsaisen ja hänen entisen aviomiehensä valokuvaaja Tomi Natrin 10 vuotta kestänyt avioliitto päättyi vuonna 2018. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, vuonna 2009 syntynyt Iines sekä 2011 syntynyt Stella. Taavitsainen on kertonut antamissaan haastatteluissa, ettei uuteen suhteeseen ollut helppoa hypätä, sillä eroprosessi Natrin kanssa oli raskas. Nyt tilanne ex-puolison kanssa on todella hyvä.

– Kaikki on hyvin. Paremmin kuin ikinä. Nimenomaan plussan puolella kaikessa, Taavitsainen kertoo.

Laulajatähti julkaisi hiljattain yhteiskuvan Pasi-rakkaansa kanssa Instagramissa. Yhteiskuva on sinällään harvinainen, sillä Taavitsaisen Pasi-rakas on pysytellyt tiiviisti pois julkisuudesta.

–Ja pysyy jatkossakin, Taavitsainen huomauttaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja