Marita Taavitsainen hempeilee tuoreessa kuvassa – harvinainen yhteiskuva julkisuudesta pois pysyttelevän Pasi-rakkaan kanssa

Marita Taavitsainen hempeilee sosiaalisessa mediassa rakastuneen oloisena. 

Laulaja Marita Taavitsainen julkaisi tiistaina 12. toukokuuta Instagram-tilillään kuvan, jossa Taavitsainen on hempeissä tunnelmissa rakkaansa Pasin kanssa. Yhteiskuva on sinällään harvinainen, sillä Taavitsaisen Pasi-rakas on pysytellyt tiiviisti pois julkisuudesta. 

Kuvassa Pasi-rakas suukottaa hellästi leveästi hymyilevää Taavitsaista. Laulaja on lisännyt päivityksen tekstikenttään ainoastaan sydänemojin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

51-vuotias Taavitsainen ja häntä 15 vuotta nuorempi Pasi ovat pitäneet yhtä keväästä 2018 lähtien. Taavitsainen ja Pasi tapasivat Kanariansaarilla ravintolassa, jossa Taavitsainen esiintyi ja Pasi työskenteli tarjoilijana.

Taavitsaisen ja hänen entisen aviomiehensä valokuvaaja Tomi Natrin 10 vuotta kestänyt avioliitto päättyi vuonna 2018. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, vuonna 2009 syntynyt Iines sekä 2011 syntynyt Stella. Taavitsainen on kertonut antamissaan haastatteluissa, ettei uuteen suhteeseen ollut helppoa hypätä, sillä eroprosessi Natrin kanssa oli raskas. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja