Laulaja Jippu teki elämäntapamuutoksen ja laihtui 40 kiloa – tämän hän jätti pois ruokavaliostaan

1:30
Laulaja Jippu kertoo elämäntapamuutoksestaan.

Laulaja Jippu oli mukana Olet mitä syöt -ohjelmassa vuonna 2020.

Laulaja Jippu julkaisi tänään elämäkertansa Kun perhonen lakkaa hengittämästä (WSOY), jonka on kirjoittanut kirjailija Kai Kortelainen. Jippu kertoo kirjassa traagisen tarinansa, kuinka hän jo nuorena kamppaili päihdeongelmiensa kanssa ja miten pääsi yli siitä ajasta.

Jippu nähtiin vuonna 2020 Olet mitä syöt -ohjelmassa. Hän teki lääkäri Pippa Laukan avustamana elämäntapamuutoksen ja on pitänyt siitä ohjelman kuvausten jälkeen kiinni.

– Henkinen suhde ruokaan on muuttunut täysin ja olin 40 kiloa lihavampi silloin kuin nyt. Moni kysyy, mitä on tapahtunut. Olen tosiaan edelleen syömättä sokeria.

– Olin hyvin addiktoitunut sokeriin ja ahmin sitä. Siihen omalla tavalla kätkin tunteita ja piilotin. Nyt kun ei ole enää mitään piiloteltavaa ja olen päättänyt kohdata itseni, elämäni, tunteeni ja vaikeuteni, niin kestää olla ilman sokeriakin.

Jippu kehottaa tarkkailemaan ruoka-annoksia sekä herkuttelua.

– Se ei ole kivaa. Muun muassa minulla on aina kiusaus kaupassa karkki- ja jäätelöhylly, niin kyllä ne vieläkin muistaa minun nimeni.

Laulaja Jippu oli jo 16-vuotiaana kiertänyt pintaliitoravintolat – kertoo, kuinka pääsi irti päihdehuuruisesta bile-elämästään:

9:35


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja