Laulaja Jippu joutui ottamaan poliisiin yhteyttä – varoittaa someseuraajiaan: "Tämä siis ei liity mitenkään minuun"

Laulaja Jippu muistuttaa, että elämäntapamuutosta tehdessä täytyy olla kärsivällinen.

Laulaja Jippu julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän varoittaa someseuraajiaan. Jipun tietoisuuteen oli tullut, että hänen nimellään mainostetaan Facebookissa tuotetta, joka väitetysti nopeuttaa painonpudotusta.

– En ole ikinä syönyt tätä enkä tiedä mistä on kyse. Olen ottanut yhteyttä poliisiin. Multa on kysytty miten olen laihtunut 40kg niin ihan vain syömällä normaalisti. Inboksi täyttyy ihmistä jotka etsivät helppoa tapaa laihduttaa ja tämä huijaus on mennyt läpi.

Jippu muistuttaa someseuraajiaan, ettei ole olemassa ihmepillereitä.

– On vain kärsivällinen elämäntapa muutos! Tämä siis ei liity mitenkään minuun. En saa selville henkilöitä tän takana mutta yritän! Älkää uskoko tällaisia juttuja muutenkaan!

Jippu nähtiin vuonna 2020 mukana Olet mitä syöt -ohjelmassa. Elämäntaparemonttinsa Jippu aloitti kesäkuussa 2020. 

Jippu julkaisi viime kesänä Instagram-tilillään kuvan, jossa hän hehkuttaa muutostaan. Jippu kertoo päivityksessään laihtuneensa vuoden aikana 30 kiloa ja löytäneensä terveen suhtautumisen ruokaan.

– Vuosi sitten lopetin tunteisiin syömisen ja jätin suhteeni Aino jäätelön ja suklaan kanssa. Sen jälkeen olen päiväkerrallaan elänyt ruuan suhteen normaalisti paitsi löytänyt ilon myös hampurilaisista. On paljon kaikkea hyvää mitää saa syödä ihan hyvillä mielin. Vaaka näyttää tänä kesänä -30kg, Jippu kirjoittaa päivityksessään. 

– Tästä saa nyt nauttia ja varmasti nautinkin. Elämä on tuonut ihania asioita, uusia lauluja ja kaikkea sellaista mitä en osannut vuosi sitten edes haaveilla. Rankka vuosi takana sitä en todella kiistä mutta näin on pitänyt mennä. Mutta nyt on nyt! Mannapuuroa ja mansikkaa. 

Lue myös:

    Uusimmat