Laulaja Evelina peräänkuuluttaa jälleen kehopositiivisuuden sanomaa: "Kellään ei koskaan ole oikeutta huomautella toisen painosta"

8:20
Def Jam rantautui Suomeen – Pyhimyksen suojatti Evelina pääsi levymerkin listoille ja paljastaa millaista yhteistyö on ollut

Evelina muistuttaa jälleen kehopositiivisuuden sanomasta.

Laulaja Evelina julkaisi hiljattain Instagram-tilillään päivityksen, jossa muusikko peräänkuuluttaa kehopositiivisuutta. Evelina on ottanut aiheen esille usein sosiaalisessa mediassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olen sanonut tämän ennen ja tulen sanomaan tämän uudestaan: kellään ei koskaan ole oikeutta huomautella toisen painosta – ei sen noususta eikä sen laskusta, ei toisen ihosat, ei arvista, ei kropan mallista. Ei mitään pyytämättömiä vinkkejä tai backhanded "kehuja". Ei oikeastaan pliis edes mitään kehuja painon ympärille, ei voi tietää onko se vastaanottajalle kehu vai ihan superkipeä paikka, Evelina muistuttaa. 

Evelinan päivitys on kerännyt osakseen runsaasti kommentteja ja keskustelua aiheesta. 

– Se on totta. Olet upean näköinen, eräs seuraaja kommentoi. 

– Kiitos ihana, tuo on niin totta, toinen toteaa. 

– Olet ihan minkä kokoinen tahansa niin olet hyvä sellaisena, kolmas muistuttaa. 

Myös kesällä 2019 helteiden ollessa kovimmillaan Evelina muistutti seuraajiaan, ettei toisen kehoa ole ok arvostella, vaikka lämpimämmällä ilmalla sitä saattaakin näkyä enemmän. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Koska on kesä 30 astetta, pikku muistutus: jokaisella on sukupuoleen ja ikään ja kokoon ja kuntoon katsomatta oikeus pukeutua mukaviin, viileisiin, halutessaan myös tosi pieniin vaatteisiin ja se ei ole kutsu kenellekään kommentoida toisen ihmisen kroppaa ja vielä vähemmän se on kutsu koskea, kirjoitti laulaja tuolloin päivityksessään.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja