Laulaja Erin törmää usein yllättäen Nylon Beat -muistoihin – tämän neuvon hän antaisi nuorelle itselleen: "Emme olisi varmaan käyttäytyneet niin"

Erinin uusi musiikki on arjen ihmettelyä ja miljoonia vastauksia 8:00
Katso videolta: Erin kertoo, mikä teema uudella levyllä oli kipein käsitellä

Erin Anttila saa Nylon Beat -ajoista yhä aktiivisesti muistutuksia sosiaalisen median kautta.

Pop-artisti Erin Anttila nousi julkisuuteen yli kaksikymmentä vuotta sitten Nylon Beat -duon myötä, jonka hän muodosti yhdessä Jonna Geagean kanssa.

Hiljattain Anttila on muistellut enemmänkin Nylon Beat -aikojaan, sillä hän on törmännyt sosiaalisessa mediassa usein pätkiin duosta kertovasta radiokuunnelmasta, jonka Yle julkaisi aiemmin tänä vuonna. Muun muassa TikTokissa Anttila on törmännyt monesti Nylon Beatin vanhoihin haastatteluihin.

– Sanoisin itselleni, että jatka tuolla tavalla, vedä noin. Jos olisimme käyneet jonkin artistikoulutuksen läpi, emme olisi varmaan käyttäytyneet niin, vastanneet sillä tavalla kysymyksiin. Katson itsekin niitä sillä tavalla, että olemmepa me huolettomia, rentoja ja jotenkin aitoja, Anttila muisteli Uutisaamussa.

Anttila muistelee, että hän ja Geagea suhtautuivat aikoinaan myös keikkoihin melko rennolla otteella – riippumatta siitä, mikä keikka oli kyseessä. 

– Se oli meille ihan sama, että ollaanko Nivalan Puustellissa vai Ilosaarirockissa. Se ei tavallaan merkinnyt meille mitään, se oli meille samanarvoinen. Kun nykyään tietää, että kun menee vaikka johonkin Ruisrockiin, että se on iso juttu. Mutta silloin se oli, että "joku Ruisrock, no mennään sinne". 

Videolla ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen uuden albumin julkaissut Erin kertoo, minkä teeman kanssa kipuili albumiaan tehtaillessa. Erin kertoo myös oman kokemuksensa siitä, kuinka rankasti viihdemaailmassa juhlitaan. 

Lue myös:

    Uusimmat