Laulaja Darin, voisiko Suomesta löytyä tyttöystävä?

Sinkkuna viilettävä ruotsalaislaulaja Darin kuvailee MTV3.fille, millainen nainen häntä miellyttää.

25-vuotias Darin nousi kansainväliseen suosioon Ruotsin Idols-ohjelmasta vuonna 2004. Ohjelman aikana Darin oli vasta 17-vuotias, mutta vuosien mittaan laulaja on ehtinyt julkaista jo kuusi albumia. Darin saapuu kesällä Suomeen keikalle, voisiko laulaja kuvitella löytävänsä tyttöystävän vaikka Suomesta?

– Suomalaiset tytöt ovat aika samanlaisia kuin ruotsalaiset, vaikka toki kaupunkien erilaisuus vaikuttaa. Pidän suomalaisista tytöistä, koska he pitävät minusta, Darin nauraa.

– Minulla on ennenkin ollut suomalainen tyttöystävä, niin eihän se mahdoton idea ole. Tietenkin se riippuu paljon persoonasta.

Darin seurusteli aikoinaan Tapani Kansan ja toimittaja-kirjailija Nina af Enehjelmin tyttären Madeleinen kanssa, mutta pari erosi vuonna 2006.

– Emme enää pidä niin paljoa yhteyttä, mutta olemme toki ystäviä. Moikkaamme toisiamme kun tapaamme.

Darin kuvailee, ettei hänellä tällä hetkellä ole varsinaisesti tutka päällä tai tyttöystävä haussa.

– Teen nyt paljon töitä ja kun en tee töitä, pidän sitten hauskaa ja nautin elämästä. Minulla ei ole mitään vakavampaa meneillään, mutta toki käyn treffeillä.

Millainen kaunotar Darinia miellyttäisi?

– Persoonallisuuden ja ulkonäön yhdistelmä ratkaisee. Ulkonäön suhteen en osaa sanoa toiveita, mutta huumorintajuinen ja rento tyttöystävä olisi mieleen.

Darin julkaisi helmikuussa kuudennen albuminsa Exit. Laulajan hitteihin kuuluvat muun muassa kappaleet Who’s That Girl, Step Up ja Playing With Fire.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja