Suomeen saapuva Darin MTV3.fille: Beyoncé kehui söpöksi

Ruotsalaislaulaja Darin kertoi MTV3.fin haastattelussa ikimuistoisesta kohtaamisestaan popin supertähden Beyoncén kanssa.

Ruotsin Idols-ohjelman kautta vuonna 2004 kansainväliseen suosioon ponnahtanut laulaja Darin nousi suuren yleisön tietoisuuteen vain 17-vuotiaana. Helmikuussa 25-vuotias laulaja julkaisi kuudennen albuminsa Exit.

– Aloitin täysin alusta uuden albumin kanssa, minulla oli niin hyvä fiilis, että tein albumin kuukaudessa, Darin kuvailee MTV3.fin haastattelussa.

Albumia työstettiin Los Angelesissa tunnettujen tuottajien avustuksella. Tuottajiin kuuluivat muun muassa Adelen kanssa työskennellyt Sacha Skarbek sekä Beyoncén taustalla häärinyt Toby Gad. Hollywoodissa työskennellessään Darin myös kohtasi tunnettuja tähtiä. Darin on aiemminkin viihtynyt Kaliforniassa, sillä hänellä on siellä sukulaisia. Tähtipyöritys ei siis tullut miehelle yllätyksenä.

– Työskentelin isojen tuottajien kanssa, jotka tuntevat julkkiksia. Hotellilla tuli koko ajan nähtyä paljon tunnettuja tähtiä. En ole mikään hullu fani, joka kirkuu nähtyään julkkiksen. Toki se on hienoa, jos kyseessä on artisti, jota arvostan.

Muun muassa Kat DeLunan ja Lil Jonin kanssa työskennellyt laulaja kertoo, että päivät sujuivat täysin työn touhussa. Kohta Los Angelesiin videota kuvaamaan lähtevä laulaja suunnittelee tällä kertaa järjestävänsä itselleen myös vapaapäivän.

Beyoncé teki vaikutuksen

Darin on uransa aikana nähnyt useita tunnettuja tähtiä, mutta parhaiten laulajalla on jäänyt muistiin Beyoncen tapaaminen. Darin pääsi tervehtimään popin suurta tähteä muutama vuosi sitten ennen tämän konserttia.

– Beyoncé kehui minua söpöksi. Menin niin sanattomaksi, että sain sanottua vain, että sinäkin olet söpö. Olen tavannut paljon ihmisiä, mutta hän teki minuun suurimman vaikutuksen.

Millaisia terveisiä Darin lähettäisi Beyoncélle, jos saisi uuden mahdollisuuden?

– Hän on upea, esimerkiksi hänen esiintymisensä Super Bowlin puoliajalla oli virheetön. Jos voi sanoa, että joku artisti on täydellinen, niin se on Beyoncé.

Darin saapuu ensi kesänä myös Suomeen esiintymään. Tarkkaa päivämäärää ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta laulaja kertoo olevana mielissään Suomen keikasta.

– Suomalaiset fanini kirjoittelevat paljon minulle ja kyselevät, koska tulen Suomeen. On ihana tulla sinne esiintymään.

Darin on työstänyt musiikkia aikoinaan suomalaisen säveltäjä Patric Sarinin kanssa sekä levyttänyt Popstars-ohjelmasta muistettavan Jonnan kanssa. Suomalaisista bändeistä laulaja muistelee kuunnelleensa innolla The Rasmusta. Myös muita tuttuja Darinilta löytyy suomalaisen musiikin saralla.

– Levy-yhtiössä tapasin kerran Antti Tuiskun, hän on todella siisti tyyppi. Voisin hyvin ajatella vielä joskus tekeväni yhteistyötä suomalaisen artistin kanssa. Se ei ole mahdotonta, mutta toki se riippuisi vähän musiikkityylistä.

Darinin hitteihin kuuluvat muun muassa kappaleet Who’s That Girl, Step Up ja Playing With Fire.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat