Laulaja Alma ajatteli, että voisi puhua vain musiikista – ymmärtää myös sen, että ihmisiä kiinnostaa rakkaus: Näin suhde Natalia-tyttöystävän kanssa sai alkunsa

4:17
Poptähti Alma puhui MTV:n haastattelussa avoimesti yksityiselämästään.

Esikoisalbuminsa julkaissut Alma kertoo MTV Uutisille suhteestaan tyttöystäväänsä. 

Myös Suomen rajojen ulkopuolella mainettaan niittävä laulaja Alma julkaisi perjantaina 15.5 kauan odotetun  Have You Seen Her -albuminsa.

Kyseinen levy onkin ollut hänelle hyvin henkilökohtainen ja sen työstämiseen on annettu aikaa.

Almaan liittyvät otsikot ovat olleet hänen urallansa enemmänkin musiikkiin ja maailmanvalloitukseen kuin pelkästään henkilökohtaiseen elämään ja suhdekiemuroihin. Näitä asioita voi kuulla kuitenkin hänen musiikissaan.

Viime aikoina Alma on puhunut kuitenkin avoimesti mediassa seksuaalisuudestaan ja parisuhteestaan Nataliaan. Se on kuitenkin asia, jota laulaja ei halua tietoisesti korostaa, vaan sellainen, joka on osa itseään. 

– Tähtäimenäni ei ole koskaan ollut se, että haluaisin tuoda asiaa tietoisesti ilmi. Väistämättä, kun se on osa elämääni, niin tällaiset asiat tulevat jossain muotoa ilmi. 

– En ole ikinä halunnut julkkikseksi. Olen naiviisti ajatellut, että voin vaan puhua musasta. Jossain vaiheessa huomasin sen, että jengiä alkoi kiinnostamaan muukin. Totta kai ymmärrän sen ja se kuuluukin tähän ammattiin. Tiedän, etten tule kuitenkaan koskaan näistä asioista kirjoittamaan kirjaa tai albumia. 

Alma ei ole liiemmin paljastanut yksityiskohtia parisuhteestaan. Nyt hän kuitenkin kertoo sen, miten hän tutustui puolisonsa kanssa. 

– Tavattiin yksissä bileissä vuosia sitten. Tai no, ei siitä ole nyt vuosia aikaa, Alma kertoo salaperäisesti.

Kaksikon välillä oli alkanut oitis kipinöimään. 

– Se sai itseasiassa aika nopeasti alkunsa, Alma paljastaa. 

Minkälainen Alma on puolisona? Entä minkälaista on työskennellä siskonsa Annan kanssa? Tuleeko kaksosille paljon riitoja? Katso koko haastattelu videolta!


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja