Alma kertoo avoimesti suhteestaan naiseen – hehkuttaa tyttöystäväänsä: "Hän on minulle kaikkeni"

1:09:08

Maailmalla menestyvä suomalainen poptähti Alma puhui tyttöystävästään ensimmäistä kertaa.

Alma kertoo Gay Times -lehden haastattelussa salaisuuksien pitämisestä, joka hänen mukaansa on vaikuttanut monen artistin elämään negatiivisesti. Alma kertoo lehdessä avoimesti seurustelevansa naisen kanssa.

23-vuotias tähti kertoo haluavansa elää juuri omanlaistaan aitoa ja avointa elämää omana itsenään. Alman tyttöystävästä uutisoi Suomessa ensimmäisenä Seiska.

– Jos haluan tehdä tätä työkseni, minun täytyy olla rehellinen. En halua lopettaa juhlimista, koska olen 23-vuotias. En halua lopettaa rakastamasta tyttöystävääni tai olla julkaisematta kuvia meistä, kuten muut tekevät, tähti kertoo lehden haastattelussa.

Alma kertoo lehdelle kaapista ulos tulemisen olleen vaivatonta, sillä hänen ystäväpiirinsä koostuu pääosin homoseksuaaleista. Myös hänen vanhempansa suhtautuivat tilanteeseen normaalisti.

– En koskaan ymmärtänyt sitä, että homous voi olla ihmeellistä. Minulle se on vain normaalia. Kuitenkin tajusin, että se voi olla joillekin erikoista ja se saatetaan nähdä huonona asiana jossain. Tajusin, että oma avoimuuteni saattaisi auttaa toisia, joten halusin puhua siitä enemmän.

Alma kertoo myös lehdelle, ettei halua tuoda tyttöystäväänsä julkisuuteen.

– Hän on minulle kaikkeni ja en halua sekoittaa häntä minun maailmaani. En kuitenkaan halua salata mitään, Alma kertoo.

Lähde: Gay Times

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja