Mainos

Laukaus Espoon yössä – poliisi kumoaa huhut: Tapahtumat Helvetin enkelien kerhotilalla "sattumasta johtuva kohtaaminen"

Espoon Kattilalaaksossa tapahtuneeksi epäillyllä pahoinpitelyllä ei ole yhteyttä viime päivinä uutisoituihin moottoripyöräkerhoihin liittyviin epäselvyyksiin, poliisi toteaa.

Poliisi tutkii Kattilalaaksossa tapahtunutta asiaa pahoinpitelynä ja ampuma-aserikoksena. Paikalla sijaitsee Helvetin enkeleinä tunnetun moottoripyöräkerhon kerhotila.

– Ymmärrän, että tapahtumapaikka herättää kysymyksiä, mutta tämänhetkisen tiedon valossa kyseessä ei ole mikään välienselvittely vaan sattumasta johtuva kohtaaminen, toteaa tutkinnanjohtaja rikoskomisario Lauri Hakkala.

Järjestäytyneestä rikollisuudesta ja sen merkitykestä on useita kertoja keskusteltu Rikospaikka-ohjelmassa.

12:09

Poliisi tarkkaili häiritsevää kaksikkoa

Hakkalan mukaan tapaus oli saanut alkunsa Espoon keskuksessa, jossa poliisi oli tavannut häiriköivästi käyttäytyneen kaksikon, jonka epäiltiin jatkavan häiritsevää toimintaa linja-automatkan päätteeksi. Kaksikko siirtyi Kattilalaaksoon, jossa toinen oli ilmeisesti pyrkinyt kiinteistön alueelle ilman lupaa. Tätä seuranneessa kohtaamisessa henkilö oli jostain syystä kaatunut.

– Selvityksen perusteella uhri ei liity kiinteistöön ja sitä hallinnoivaan henkilöpiiriin millään tavalla, Hakkala toteaa.

Kaksikon touhuja seurannut poliisi kuuli alueelta laukausta muistuttavan äänen, jonka johdosta tiloihin tehtiin ratsia, jonka yhteydessä löydettiin kaksi käsiasetta, kaasusumutin ja patruunoita. Tässä vaiheessa poliisilla ei ole selvyyttä laukauksen äänen lähteestä.

Ampuma-aserikoksen lisäksi tapauksessa tutkitaan pahoinpitelyä, sillä uhrissa havaittiin lyönnin tai kaatumisen aikaansaamiksi sopivat vammat.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa. Hakkalan mukaan henkilöt eivät ole kuulusteluissa avanneet tapahtumia tarkemmin. Tällä hetkellä poliisi epäilee neljää henkilöä rikoksista, minkä lisäksi paikalle saapuneesta kaksikosta toinen on pahoinpitelyn asianomistaja ja toinen mahdollinen todistaja.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.