Lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäilty koulunkäyntiavustaja vangittiin Lahdessa – lähetteli yläkouluikäisille seksuaalissävytteisiä viestejä

Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi tänään 30-vuotiaan Suomessa jo pitkään asuneen ulkomaalaisen miehen epäiltynä kolmesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja yhdestä lapsen houkuttelemisesta seksuaalisiin tarkoituksiin.

Miehen ensimmäinen rikosepäily paljastui poliisille Lahden Kivimaan koulun oppilaan vanhemman tehtyä rikosilmoituksen, jossa hän ilmoitti koulunkäyntiavustajan ahdistelleen yläkoulussa ollutta lasta ja lähetelleen hänelle seksuaalissävytteisiä viestejä.

Hämeen poliisilaitoksen mukaan kaksi asianomistajista on koulun oppilaita.

Molempiin lapsiin epäillään kohdistuneen seksuaalista hyväksikäyttöä ja toiseen oppilaaseen myös houkuttelua seksuaalisiin tarkoituksiin.

Tapahtumat ajoittuvat kesän 2018 ja kevään 2019 välille.

Myös kolmas asianomistaja ilmoittautui

Tapauksesta käyty keskustelu sosiaalisessa mediassa herätti kolmannen asianomistajan ottamaan yhteyttä poliisiin. Häneen kohdistuneen lapsen seksuaalisen hyväksikäytön epäillään tapahtuneen syksyn 2013 ja kevään 2014 aikana.

Poliisi jatkaa tutkintaa kuulustelemalla kaikkia asiaan liittyviä henkilöitä ja selvittämällä sosiaalisessa mediassa olevia tietoja.

Poliisille voi jättää tietoa tai vihjeitä tapaukseen liittyen puhelimitse numeroon 0295 414 222 tai sähköpostitse vihjeet.hame@poliisi.fi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja