Lapsille lounaaksi hampurilaisaterioita ja mehua – tämä äiti kyllästyi ruokavalittajiin

Australialaisnainen Paige-Alexis Cunningham haluaisi, että äitien nolaaminen loppuisi.

Mitä sinun lapsesi söivät tänään? Eivät kai suolaa ja sokeria? Ranskalaisia? Mehuja?

Australialaisnainen Paige-Alexis Cunningham avautuu sosiaalisessa mediassa siitä, millaisia paineita äiteihin kohdistuu. Nainen kyllästyi Facebook-postauksiin, jossa äitejä neuvotaan ruokkimaan lastaan tietyllä tavalla. Moni julistaa somessa, ettei koskaan syöttäisi lapselleen roskaruokaa.

Cunningham ilmoitti Facebookissa kuvan kera, että tämän päivän välipala on vesimelonia, ja lounaaksi syödään hampurilaistaterioita. Aamupalalla toinen hänen lapsistaan kieltäytyi syömästä kokonaan. Lisäksi lapset juovat mehuja, joita moni pitää aivan liian sokerisina.

– Miksi lapset syövät hampurilaisaterioita ja mehua? Koska he halusivat niitä, olimme julkisella paikalla, olin hyvin uupunut enkä jaksanut tapella. He närppivät annoksiaan ja ahmivat sitten sushini. Se vasta onkin pahaksi lapsille: riisi on täynnä sokeria ja tonnikala elohopeaa, Cunningham kuvaa.

Hänen lapsensa syövät sekä nakkeja että mustikoita. Cunningham haluaisikin, että äitien nolaaminen loppuisi.

– Syötitkö lapsillesi roskaa tänään? Selvä, sinä heitä syötät! Tämä on sama keskustelu kuin se, jonka mukaan rintamaito on parasta, korvike ei. Rinta on parasta, jos se on parasta sinulle. Loppujen lopuksi kylläiset lapset ovat tärkeintä. Älä anna heille roskaruokaa koko ajan, mutta älä syyllistä itseäsi tai muita vanhempia siksi, että lapset söivät minuuttinuudelia ja Nutellaa tänään.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Cunningham yllättyi postauksensa saamasta suosiosta ja muistuttaa nyt, ettei halunnut kaikkien seuraavan omaa esimerkkiään.

– Ei ole oikeaa tapaa olla vanhempi. Älä siis oleta, että minun tapani on oikea. Se vain toimii meillä, hän kirjoittaa.

Samalla hän onnittelee ihmistä, joka onnistuu syöttämään lapsilleen pelkkää puhdasta vegaanipaleoruokaa koko ajan.

– Loppujen lopuksi vuoden äitiydestä ei jaeta mitalia. Vanhemmuus on vain suuri siunaus ja valtava vastuu.

Ruokaideapula? Kokeile tätä tänään!

Entä miten lapsille maistuu sitruuna? Katso hauska video:

Lue myös:

    Uusimmat